KARDEŞİMİN HAYIRLI BİR İNSANLA EVLENMESİ İÇİN DUA EDERMİSİNİZ.KARŞISINA ÇIKANLAR ONA HEP ZARAR VERDİ PSİKOLOJİSİ ÇOK BOZUK.DUALARINIZI ESİRGEMEYİN. HAYIRLI BAYRAMLAR SEVGİLİ DOSTLAR.
KARDEŞİM İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUZ.
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah (c.c.)kardeşinize eş olarak hayırlısını versin ve onun için en uygun olanını tercih etsin inşaallah... Size de hayırlı bayramlar
18 yıl önce gönderildi # -
Allah ilk önce ruh sagligina sifa versin.Sonra karsisina icinde Allah korkusu ve saygisi-sevgisi olan iyi yürekli inancli bir insan cikartsin.Amin.(Bu dünyada kimse icin ölünmez...kendini toparlasin ...yoksa kismetini alamaz)
Allah yardımcınız olsun hayırlar nasib etsin amin amin
SEVGİ MABEDİM OLSUN! ! ! ! ! !
YARABBİ!
bir insan koy kalbime
ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsun
ve beni öyle bir insana sevdir ki
o insanın kalbinde Sen olasın
ki ben o insanın kalbinde Seninle buluşayım
o insanın kalbi Seninle buluştuğum bir mabet olsun
beni öyle bir insanla buluştur ki, benden önce
onunla buluşmuş olan Sen olasın
onunla el ele tutuştuğumda
ikimizin üzerinde Senin elin olsun
bana öyle gözler göster ki
ben o gözlerden Sana bakayım
bana öyle bir sevgili ver ki
o gözler cennete açılan iki pencere olsun
onunla öyle bir yolda yürüyelim ki
kılavuzumuz Sen olasın ey Yarabbi
öyle bir sevgili ver ki bana
ona sarıldığımda kainat bize bakıp
bir birine sarılsın
sevgimiz kurtlarla kuzuları barıştırsın
bize bakıp şeytan ademe secde etsin
günah sevap uğruna kendini feda etsin
ölüler birer birer uyansın sevgimizle
bize öyle bir sevgi ver ki Rabbim
sevgimizden Muhammed sevilsin
öyle sevelim ki birbirimizi
Hatice göklerden bize seslensin
ve desin ki:
“bak ya Muhammed, bak şu sevgililere
onlar bizde, biz onlardayız
bak aşkımız bir kez daha yaşanıyor yeryüzünde
Allah aşkımızı öyle seviyor ki binlerce insana
yaşatıyor onu....”
_____umarım kardesin siirde bahsedilen gibi birini bulur ___________________________________18 yıl önce gönderildi # -
insallah önce kendini toparlar kalben dua ediyorum en içten...rabbim psikolojik sıkıntılarından kurtarsın onu.insallah..ve güzel bir yuva hayırlı bi eş nasip etsin Allahım kendim içn yaptığım dular var biliyorsun Rabbim benimde durumumu..Allahım kendime yaptığım dualar henüz kabul olmuş gibi değil vardır bundada bi hayır ben Rabbime güvenicem isyan etmicem henüzkendi adıma yaptığım dualar sanki kabul görmüş gibi değil ama kendim içn ne istiyosam kardesin içinde kalbimden en güzelini istiyorum Allah yanıltmasın onun dünyası ve ahireti için daim olacak ALLAH KORKUSU OLAN GÜZEL İYİ KALPLİ BİR EŞ NASİP ETSİN..ALLAHIM VARSA Bİ KUSURUM LAFLARIMDA AFFEYLE..ELİMDE BİŞEY VARSA ONUN KIYMETİNİ İYİ BİLMEMİ SAĞLA ÇOK ŞÜKREDİCİ YAP BİZLERİ VE TÜM DUA KARDESLERİMİ..
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.ONA BU SİTEDEN BAHSETTİM.YAZDIĞINIZ MESAJLARI DUALARI OKUTUYORUM.İNANIN İLAÇ GİBİ GELDİ.YÜZÜ GÜLDÜ. ALLAHIM HAYIRLI OLANI TEZ ZAMANDA BİZLERE NASİP ETSİN.KARDEŞİMİN SIKINTISI ÇOK FAZLA. RUH HALİ HİÇ İYİ DEĞİL.KENDİNİ DEĞER5SİZ GÖRÜYOR. ALLAHIM ONA YARDIM ET. HAYIRLI BİR İNSAN NASİP EYLE.SİZDE DUA EDİN.DUA DOSTLARIM.ALLAH HEPİNİZİN SIKINTILARINI GİDERİP FERAHA ÇIKARSIN.AMİN.
alah yardım etsin rabbim şifa versin
allah yar ve yardımcısı olsun bende aynı durumdayım acı cekiyorum allah herkezin dualarını kabul etsin amin amin amin
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.