benim kardeşimede dua edermisiniz. Şu an çok sıkıntıda tüm dualarınız da onun içinde dua edermisiniz.
Kardeşim 2 yıl konuştuğu biriyle sözlenmesine 2 gün kala ayrıldılar. Çok zor günler yaşadı ve hala bazen yaşıyor. Ve bu yüzden karşına çıkan kişilere güvenemiyor. Karşısınada onu anlayan onun düşüncelerine uygun bir kısmet çıkmıyor. Kardeşim için karşısına hayırlı bir kısmetin en kısa zamanda çıkması için dua edermisiniz.
ayrıca kardeşim psikolojik sorunlar yaşıyor bunun için bildiğiniz bir dua varsa yazarmısınız.
ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH INA SIĞINSIN O HİÇBİR KULUNU SIKINTIDA BIRAKMAZ...RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KARDEŞİNİN YARDIMINA YETİŞİR EMİN OL ONU ÇOK İYİ ANLAYAN BİRİYİMDİR...DUALARIMDA OLACAK...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı Bayramlar18 yıl önce gönderildi # -
bende buna benzer sıkıntılar yaşadım ben anti depressan ilaçlar kullandım dua olarak ise nas,felak dualrını okusun Allah'ım inşallah hakkında hayırlısını diler amin
ALLAHIM KURTAR BİZİ BU BEŞERİ AŞKTAN NE OLURSUN KURTAR HAYATIMIZI KENDİ ELLERİMİZLE ZEHİR ETMEKTEN NOLURSUN SANA YALVARIYORUM RABBİMM GÖZÜMÜZÜ AÇ KENDİ HAYATIMIZI BASKALARI İÇİN DEĞSEDE DEĞMESEDE HEBA ETMEKTEN KURTAR BİZLERİ NOLURSUN TEK DEĞEN AŞK İÇİN AĞLAMAYA TEK DEĞEN SENSİN RABBİM KURTAR BİZİ NOLURSUN TUT ELİMİZDEN ATMA BİZİ ATEŞİN TAM ORTASINDA..KALBİMİZİN YANIP TUTUŞMASINA BASKA İNSANLAR İÇİN CANIMIZIN YANMASINA İZİN VERME RABBİM NOLURSUN SANA YALVARIYORUM HEPİMİZ İÇİN BU DURUMDA OLNA HERKES İÇİN YALVARIYORUM... 1 HAFTA İÇNDE OKADAR ÖLÜM HABERLERİ ALDIMKİ SONMUZ NE OLACAK KARSINA ALNIMIZ AK ÇIKABİLECEKMİYİZ ÖMRÜMÜ HEBA ETTİĞİMİZ İNSANLAR BİZİ KURTARABİLECEKMİKİ... NE OLURSUN RABBİM NE OLURSUN HAYATIN OYUNUNA DAHA FAZLA KAPTIRMA BİZİ ...SENİ YAŞAMANIN YALNIZ SENİ YAŞAMANIN VE İNSANLARIDA BU ÖLÇÜDE SEVMENİN GÜZELLİĞİNİ NASİP ET BİZLERE..
ALLAH RAZI OLSUN.DULARINIZI EKSİK ETMEYİN.KARDEŞİMİN HALİNE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.ONADA HAYIRLI BİR EŞ ALLAHIM NASİP EYLESİN.AMİN.
amin amin amin allah yar ve yardımcısı olsun
AMİN AMİN AMİN....
RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞAALLAH.....SELAM İLE.
RABBIM YARDIMCISI OLSUN INSALLAH BU SIKINTILARI ATLATIR SELAM VE DUAYLA
ALLAH NE DİLERSE O OLUR KUVVET VE KUDRET ALLAHTANDIR.ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH. ALLAHIN MERHAMETİ ÜZERİMİZE OLSUN İNŞALLAH.
guleysanin duasi mükemmel.amin.Allah yar ve yardimcisi olsun.Onla birlikte bütün dua dostlarinin dualarini kabul etsin insallah.Sifalar versin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.