ALMAK MI ARTTIRIR,VERMEK Mİ ARTTIRIR.?
ALINCAMI ARTAR,VERİNCE Mİ.?
HANGİSİ DAHA BEREKETLİDİR.?
ALMAK MI ARTTIRIR,VERMEK Mİ ARTTIRIR.?
ALINCAMI ARTAR,VERİNCE Mİ.?
HANGİSİ DAHA BEREKETLİDİR.?
Kardeşim Kadir Çok iyisin bizleri bu sorularınla çok düşündürüyorsun. Vermek bereketlidir. Alan olma veren ol.
DEĞERLİ DOSTUM,BİZİMKİSİ İNŞAATA BİR TUĞLA DA BİZ TAŞIYALIM KAVLİNDEN.AYNEN SENİN YAPTIĞIN GİBİ.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.
SELAMETLE.
kadir baba kimsin
yani bu sitede herseyde varsın merak ettım senı aldıgın ve verdıgın seye gore degısır bereketın artması.....
DEĞERLİ DOSTUM.BENİ MERAK ETME SEN.SENİN GİBİ BENDE BİR KULUM,DOĞRUYU ARAYAN VE GÜNAHLARI İÇİNDE ALLAHINA BİR ADIM DAHA FAZLA YAKLAŞMANIN ÇARELERİNİ ARAYAN BİR KULUM.
ABİYİM.AMCAYIM.BABAYIM,KARDEŞİM.HEPSİ BASİTÇE BU.
HEM SEN BENLE KAFANI YORMA BANA KALIRSA OLURMU KÜÇÜĞÜM.
NEDENİNE GELİRSE NACİZANE BİR ÖĞÜT SANA.
SEN KATREYLE UĞRAŞIRSAN,DERYADAN HABERİN OLMAZ.!
sitede adın cok gectıgı ıcın merak ettım katreyle ugrasmak degıl neden senı daha ıyı tanımak kotu bırsey mı belkı daha çok faydan olacak bana.gene de sagol
DEĞERLİ DOSTUM,İLK MESAJLA,İKİNCİ MESAJIN ARASINDA,USLUP OLARAK FARK VAR.BİRİNCİSİNDE BABALIĞIMIZ,İKİNCİSİNDE KALP KIRMIŞLIĞIMIZ GÖRÜLÜYOR.
OYSA BİZİN AMACIMIZ SENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRMEKTİ.SANIRIM SENİ KIRDIK.!
GEL SEN GÖNÜL KOYMA BABAYA.GÖNÜL HEYBEMDEN SANA 100 TEVHİD HEDİYE EDİYORUM.
LÜTFEN KABUL ET.
çok sagol ben senı tanırsam bır parca daha ıyı seyler ogrenırım dıye demıstım bırazcık kırıldm tabıkı ama olsun gonlumu aldın sagol sagol duaların ıcın Allah senınde gonlune gore versın amin... benden de sana 2 ayetel kürsü
bence ikiside bereketlidir...
veriyosun karşılıgınıda sevap olarak alıyosun ikiside güzel....
Yani Allah rızası için verdim ve Allahın rızasını aldım :):):)
İNSAN VERİNCE karşılığını Allah verir.alınca hakkını almış olsan bile.
VERİNCE ARTIYOR...KEŞKE BAŞKALARIDA GÖRSE...
ANLAYANA SELAM OLSUN.
VERMEK ARTTIRIR ÇÜNKÜ ALDIĞIN DEĞİL VERDİĞİNDİR SANA KALAN SENİNLE GİDECEK OLAN.......................
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.