hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim hereşeyi gönlünüzce versin bu cuma günü linkimi acan kardeşlerim işlerim için 1 ayetel kürsi hediye ederseniz çok sevinirim çünkü 1yıl işsiz kaldım iş buldum yükü çok ağır çok zorlanıyorum ihtiyacımda var çalışmaya rabbim bna güç versin yapamazsam beni işten çıkaracaklar çalışmam gerek benim allahım sen bana yardım et rabbim bana ve beim gibi iş sıkıntsıs çeken tüm müslüman kardeşlerime yardım etsin amin
hayırlı cumalar müslüman bayramı cuma günü dualarınızla(sevda)
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin
Allah yardımcınız olsun, sübhanallahi velhamdulillahi velailaheillallahu vallahuekber cümlesini çok tekrarlayın inşallah işleriniz kolaylaşır,,,
hayırlı bayramlar hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun cihan abi
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcınız olsun
3 ayetel kursi okuyorum,inşaallah rabbim kolaylıklar ihsan etsin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun seninde ne muradın varsa vrsin
rabbim sana güç, kuvvet versin gücünü artırsın amin
rabbim ummadığın anda sana hayır kapıları açıp muradına erdirsin amin.1 fatihada benden18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim işlerinde kolaylıklar versin,zorluklarla karşılaştırmasın inşallah.Maddi ve manevi,bedeni güç versin yaradan.Allahım sevda kardeşime öyle bir kuvvet ver ki bu işin yükünü hiç hissetmesin.Amin.Dualarımdasın kardeşim.
allah razı olsun ne muradınız varsa versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.