OĞLUM İLTER KAĞAN VE ŞİFAYA İHTİYACI OLAN BÜTÜN HASTALARIMIZIN HASTALIKLARINDAN KURTULMALARI İÇİN DUA DOSTLARIMI KALPTEN SAMİMİ DUAYA DAVET EDİYORUM.
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN....
OĞLUM İLTER KAĞAN VE ŞİFAYA İHTİYACI OLAN BÜTÜN HASTALARIMIZIN HASTALIKLARINDAN KURTULMALARI İÇİN DUA DOSTLARIMI KALPTEN SAMİMİ DUAYA DAVET EDİYORUM.
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN....
YA VAHİD YA HAMİD YA MECİD YA KERİM YA HANNAN YA MENNAN YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
Rabbim ne olur bu yaralı kardeşimizin yarasına merhem ol.Ne olr Rabbim ilter kardeşimize tez zamanda acil şifalar ver.Rabbim her şeye gücün yeter,şükürler olsun verdiğine ve vereceğine ne olur Allahım merhametini esirgeme.Amin.Kardeşim inşallah Rabbim derdinize derman olsun.
RABBIM NEOLUR KARDESLERIMIZIN YARDIMCISI OL. HASTALARIMIZA SIFA DERDI OLANLARA DEVA MADDI VE MANEVI SIKINTISI OLAN HERKESIN DERDINE DERMAN OL YA RABBI
AMIN
YÜCE ALLAH'IM senden şifa bekleyen kullarına şifa ver.
dua kardeşimizin oğlu ilter kaan'a acil şifalar ver.
amin..amin..amin..
arkadaslar bu gün eski gücüme kuvvetime kavuşmak için sabaha kadar dua edicem lütfen ilter kardesimiz ve benim icinde dua edermisiniz ALLAH RAZI OLSUN
allah yrdcınız olsun şifa versin inşallah amin
"YA VEDUD- YA HANNAN- YA MENNAN YA BEDİ-ASSEMAVATİ VEL-ARD ZEL CELALİ VEL İKRAM RABBİM HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH AMİN.
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan İLTER KAĞAN `na şifâ vermesini istiyorum.Amin.Rabbim.Amin herseye Kadir Allahim.
100 YA ŞAFİ ALLAH HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN AMİNN.
allah yar ve yardımcısı olsun allah acil sifalar versin inşallah
allah yar ve yardımcısı olsun allah acil sifalar versin inşallah
BU ÇAĞRIYA İCABET ETMENİZİ BEKLİYORUM DUA DOSTLARIM.
ya Rabbi Şafi sıfatınla muamele et ve kağan ilter e de herkese de şifa ver esirgeme ya Rabbim amin
allah sifa versin
rabbim şifa sendennn. sen yar ve yardımcı ol ya rabbbb
ŞAFİ isminle tecelli et yarabbi.. amin.
DUALARINIZI BEKLİYORUM DUA DOSTLARIM...
Allah şifa versin.yardımcınız olsun.(amin)
SEFERBERLİK DEVAM EDİYOR!...
ALLAH HASTALARIMIZA ŞİFA BAHŞETSİN...
AMİN AMİN AMİN
RABBİM ŞİFALAR VERSİN YA ŞAFİ İSMİNİN HAKKI İÇİN ALLAHIM SENDEN ŞİFA BEKLEYEN TÜM HASTALARIMIZA ŞİFALAR VER. SENİN HERSEYE GÜCÜN YETER. EY HER HALİ HER AMELİMİZİ BİLİP GÖREN ALLAHIM YÜCE İSMİN YA ŞAFİ HÜRMETİNE SENDEN DİLİYORUM HASTA OLANLARIMIZA DERMANINI VER RABBİM AMİN
Cümle hastalarla birlikte Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Bu geceki mübarek gecelerde edilen duaları kabul buyursun. Ona açılan eller geri çevrilir mi hiç..Allah tüm müslüman kullarına her iki cihanda da af ve afiyet versin.. Amin.
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
Amin amin amin
ŞUBAT AYININ DUASI OLARAK "YARADANDAN HASTALARIMIZA ŞİFA" VERMESİ OLARAK BELİRLENMESİNE NE DERSİNİZ DOSTLARIM?
SELAM VE DUALARIMLA...
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.