BİLDİĞİNİZ DİLEK VE HACET DUALARINI YADA NAMAZLARINI YAZARMISINIZ ALLAH RAZI OLSUN
BİLDİĞİNİZ HACET VE DİLEK DUALARINI YAZARMISINIZ
(12 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM,SİTEDEKİ DİĞER MESAJLARI GEZERSEN SORUNA CEVAP BULURSUN.BİRAZ ARAŞTIRACAKSIN HEPSİ O.
SELAMETLE....18 yıl önce gönderildi # -
TAMAM KADİR BABA ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
HACET DUASI
(Allâhümme yâ mütefettih'el-ebvâb yâ müseb- bib'el-esbâb, yâ mukallib'el-kulûbi ve'1-ebsâr, yâ delîl'el-mütehayyirîn, ya gıyâs'el-müsteğîsîn, tevekkeltü aleyke yâ Rabbi ve fevveztü emrî ileyke yâ Rabbi, velâ havle ve lâ kuv- vete illâ billâh'il-aliyy'il-Azîm, ve sallallâhü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecma'în'et-tayyibîn).
Manası: "Ey kapılan açan, sebepleri yaradan, kalbleri ve gözleri çeviren, şaşkınlara yol gösteren, dara düşenlerin imdadına yetişen Allahım! Sana güvendim ya Rabbim! İşimi sana havale ettim ya Rabbim. Güç ve kuvvet ancak yüce Allah sayesindedir. Allah, tertemiz olan efendimiz Muhammed (S.A.S.)'e ehl-i beytine ve ashabına rahmet etsin." demekdir.
BENDE SANA BULDUM BUNU (YAPIPTDA TECRÜBEM YOK)18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN
akşam namazından sonra 40 fatiha oku sonra allaha dua et rabbim kabul eder inşallah gizem
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN YAPACAĞIM İNŞALLAH KABUL EDER AMİN AMİN AMİN
yatmadan önce 2 rekat namaz kıl.1.rekatta fatihadan sonra 3 adet ayetel kürsüyü,2.rekatta ihlas ve felak,nas surelerini oku.selam verdikten sonra dilekte bulun ve aşağıdaki duayı oku.
lailahe illallah-ül-halim-ül kerim.sübhanallahi rabbil arşil azim.elhamdülillahi rabbil alemin.eselüke mucibati rahmetike ve azaimi magfiretike vel ganimete min küllü birrin vesselamete min külli ismin la teda li zenben illa gafertehü vela hemmen illa ferectehü vela haceten leke fiha rıdan illa kadayteha ya erhamerrahimin.
inşallah faydasını görürsün.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
edva sevil bunu yapıpta oldumu dileğin bende not alıp yapım bunu...Allah razı olsun
tam olarak gerçekleşmedi ama onu okuduğum gece güzel rüyalar gördüm.bu bir umut ışığı olabilir.ben zaten bir kez denedim.ama tekrar deneyeceğim.bence sen de dene.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.