aranıza yeni katıldım.sizlerin mesajlarını takip etmeye çalışıyorum.birbirinize çok destek oluyosunuz.bende sizlerden biriyim.dileklerimi sadece dualarla istiyrm allahımdan.ama yetersiz kaldığım yerler var.mesela erkek arkadaşımla evlenmek için her türlü duayı denedim ama nedense daha olmadı.bana bu konuda destek verirseniz çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar
(17 mesaj) (9 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim hakkınızda hayırlar nasib etsin...
17 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun ksrdeşim bende sevddigimden ayrıyım bende dua arıyorum dilerim allahtan duaların kabul olur
ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM....
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HAYIR KAPILARI AÇSIN...SELAM İLE.
hayirlisi olur isallah senin icin
hakkında hayırlısı olur inşallah.
amin.allah razı olsun arkadaşlar.hepimiz için alah hakkımızda hayırlısını versin.inşallah hayırlı olaö gönüllerimizdekilerdir.bu arada yasmincim dua bulursan nolur banada yaz nolurrrr(((((
tamam kardesim bulup hemen yazıcam okudugum bi tane var bugün okudum onu yazayım sana
fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim bu duayı cumartesi günü 1900 defa okuyacaksın kardeşim ben bügün okudum inşallah allah kabul eder
elin kardesim senin söle bi iyi durumun var sen ayrı degilsin ben sevdigimden ayrıyım ve inanamassın canım nasıl acıyo dilerim en kısa zamanda allah dualarını kabul eder
ALLAH dualrını kabul etsın.tez zamanda hayırlısıyla kavustursun sizi.çok zor sevip de ayrı olmak.sevenler ayrılmasın,her daim dualrımızdan biri de bu olsun.dualarımdasın kardesım.
amin amin amin
yasmincim.allah razı olsun dua için.hemen ilk cumartesi okucam verdiğin duayı.bence sende sabırlı ol.sende bilirsin yer gök duayla.allah duaları duyar ve geç te olsa kabul eder emin ol.içini ferah tut.önce sabır.
inşallah kardesim bekliyorum sadece elimden bişi gelmiyo sabrediyorum allah dualarımızı kabul eder inşallah
içini rahat tut o kıymetini anlar döner allaha tevekkül et esin kardeşim bunu dedikden sonra fikrim çok değişti allaha tevekkül et zamana bırak.
düzeltme yapmak istedim güleysa dedi vazgeçtimi dönerler rahat tut içini
selamlarımla.. öncelikle kendini sıkmamanı sonrasında sabırlı olmanı yani beklemeni tafsiye ederim..kib
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.