daha öncede yazmistim esim eve döndü ama madde ve alkol bagimlisi ona yardim etmek istiyorum ama birsey dedigimde cok kötü sinirleniyor kendineden geciyor.dünya dua üzerine kurulmustur benden dualriniz eksik etmeyin lütfen ALLAH hepinizden razi olsun....
ESIMIN KÖTÜ ALISKANLIKLARDAN KURTULMASI ICIN DUA EDERMISINIZ?
(19 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
cilem kardeşim tam 7 yıl boyunca eşimin hidayete ermesi ve içkiden kurtulması için dua ettim.eşim ateistim derdi.sonsuz kere şükürdeyim çünkü artık birlikte namaz kılabiliyoruz.dua etmekten asla vazgeçme ve eşini çok sev.inan ki herşey çok güzel olacak..rabbim cilem kardeşimin eşine hakikati göster ve onu arındır. amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah size sabir versin size dua edecegim kardesim..Sabir ,huzur ve mutluluk diliyorum..sizde sagliginizi ve piskolojinizi koruyun ...Allah sizi cocuklariniza bagislasin.
Allah yardımcınız olsun çilem abla.dualar karsılıksız yapılınca kabul oluyor.sizde eminmki kendinizden çok eşinizin selametı için yalvarıyorsunuz rabbe.inşallah sizde dua dostumuz(anka)gibi hep bırlıkte namaza duracaksınız.Herseye KADİR olan rabbimiz bizden yanlızca dua bekliyor.hadislerde de bunu belirtıyor Resulullah
"Allah katında duadan daha degerli bir şey yoktur."(Tirmizi,Daavat:2.)
"Kim Allah'a dua etmeyi terk eder,bir şey istemezse,Allah ona öfkelenir."(Tirmizi,Daavat:9.)
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
AYY NE GÜZEL 7 YIL SONRADA OLSA SABREDİP HİDAYETE ERMİŞ.ÇOK SEVİNDİM.
ÇİLEM KARDES DARISI BASINA İNSALLAH DUADAN VAZGEÇME NE OLUR SABRET..18 yıl önce gönderildi # -
canım RABBİM yar ve yardımcın olsun inş...sana bir dost olarak hergün eşinin ıslahı için tevbe süresini okumanı tavsiye ediyorum..okuduktan sonra eşine onun olmadığı yerde resmine ve suya üfle..ve bu sudan içmesini sağla..biraz uzun bir süredir.ama inan tesiri çok keskin ve etkilidir..RABBİM okuma kolaylığı ihsan etsin inş ve tesirini halk etsin...
amin ibnşallah. tövbe suresi etkilimi latince alfabaeden okusuam olurmuki
canım gerçekten etkili oluyor..ben tecrübe etmediğim konularda asla kesin şeyler yazamam...evet latince harflerle okumanda yeterli olacaktır ALLAHın izni ile....sürenin açıklamasını diil yanlız...kuran şeklinin okunması gerekli..ben 2.5 sene eşim için okudum...hergün biraz daha değişti iyi yönde...şükürler olsun sürenin tesirini onda gördüm..ayrıca okuyanın kendiside feyzine ve sevabını alıyor...selametle
rabbim yardımcınız olsun..yaradan içkiden rızkını kessin..
rabbim yardımcı olsun ihşallah eşin kötü alışkanlıklarından vazgecer amin
Allah yardımcınız olsun ve eşinize tez vakitte gerçekleri görmeyi nasip etsin. Allah (C.C.)eşinize hidayet nasip etsin. Alimlerden olsun inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin Amin.
hepinezden ALLAH razi olsun.esim eve geldi ama busefer ben bunalima girdim ne yapcagimi bilemiyorum...
ALLAH SANA SABIR VERSİN EVE GELDİYESE SABIRLA DUA ET RABBIM DUALARINI MUTLAKA KABUL EDER AMİN
cilem kardeş sen niye bunalıma girdin eşinden dolayımı ned,ir
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin eşini kötü alışkanlğından kurtar senin rızanı isteyen kazanan kullarından olmasını nasip et. Evlerine huzur mutluluk sağlık nasip et. Yolundan ayırma. AMİN AMİN AMİNBol bol ayetel kürsi oku kardeşim faydası olur inşaallah
bunalima bana yaptiklari seylerden dolayi giriyorum saniyorum unutamiyorum yaptiklarini onu görünce hersey yeniden canlaniyor bilmeiyorum ki bide güvenmiyorum artik ona ama yinede cocuklarim icin sabir diliyorum ALLAH tan herkesten ALLAH razi olsun.ben yemek yaparken ayetel kürsi okuoyorum iNSALLAH hersey yolunda gider artik cünki dayanacak gücüm kalmadi...
cilem kardeş rabbim yar ve yardımcın olsun
inan senin adına çok üzüldüm emin ol sana dua edeceğim rabbimin izniyle sıkıntılarından kurtulursun inşallah.senden bi ricam olacak.etrafına iyice bak şu dünyada derssiz kul varmı,bence yok yada tek tük.şunu aklından sakın çıkarma dünyaya geliş gayemiz imtihan.kımı evladından çekıyo,kımı kaynanadan,kımı eltıden vs böyle uzayıp gider.senin imtehanında buymuş.eminim hiç kolay değildir eminim çok zor günler geçiriyosundur ama rabbim senin mükafatını verecektır çektıklerın boşa gitmeyecektır.önemli olan bu durumdayken sabretmek ve dua etmek.
allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim onun kalbini nurlandırsın. nuruyla yıkasın kalbini inşallah kuvvetli bir iman sahibi olur inşallah tam bir tevbe ve teslimiyetle rabbime dönüş yapar
amin amin binlerle amin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimizin sıkıntılarını gider.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.