sabah namazı kılmadan önce; yasin,vakıa,amme süresi okudum.
dua dostluğu adına yine oraya hepinizi taşıdım 3 ihlas 1 fatiha süresi okudum sizler için
dua ettim. hepinizin kalbindeki muradlarınızı versin,sıkıntıda olanlar, borçlu olanlar, hasta olanlar için dua ettim.allah kabul etsin amin
dostlarım bu sabah namazına eyüp sutan hazretlerine gittim
(15 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun yüce Mevla tez vakitte kabul buyurur inşallah amin
bu maneviyatında devamını versin sana inşallah18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun.dualarını kabul etsin.güzel yüreğine gam,keder,sıkıntı vermesin.(amin)
Rabbim razı olsun..Kardeşim Rabbim dualarını kabul etsin.Ya Azim celle celalühü kardeşimin gönlünün muradını hayırlısı ise tez zamanda ver,hayırsız ise tez zamanda hayra çevir.Her işin hayr olsun kardeşim.Rabbim ilmini arttırsın.Amin.
allah razı olsun hepinizden
bana etmiş olduğunuz dualar kadar, rabbim sizlerinde duanızı kabul buyursun hep yüzünüzü güldürsün inşaallah; sıkıntıda koymasın rabbim amin.18 yıl önce gönderildi # -
rabianur bana etmiş olduğun dua için allah razı .seninde ne dileğin varsa rabbim tez zamanda versin amin.
Canım esracığım benim.
Rabbim razı olsun senden.Rabbim ne muradın varsa hayırlısı ile versin sanada kardeşim benim.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim demen varya çok hoşuma gitti :-)allah senden razı olsun seninde ne muradın varsa tez zamanda versin rabbim amin.
***K*A*R*D*E*Ş*İ*M*********B*E*N*İ*M***
canım kardeşim esracğım....
beni hatırla lütfen ben şengül ablan...18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razı olsun
:-) :-) şengül ablaaaa
bana kızdın haklısın ,ben ne hayırsızım değilmi bilemedim seni.
ablam beniiiimm.....iyiki varsın.
bişey soracam nuray'a ne oldu. bu siteden ayrıldımı yani merak ettim nerde acaba???18 yıl önce gönderildi # -
***canımsın.....
Nurayımızda sitemizde dualar yazıyor,fakat şu sıralar yok, sanırım bayram kutlamaları dolayısıyla yoğun olabilir.
canım ersam canım kardeşim,seni gerçekten çok özlemiştim ,iyiki burdasın.
Rabbim herdaim yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
amin ablam amin
Allah senden ve ettigin dualardan razi olsun..insallah bizleride nasiplendirsin.Duayla kalin.Elhamdülillah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.