arkadaşlar merhaba. ilk defa bugün sitenizi okudum. çokta hoşuma gitti.herkes gibi benimde canım sıkılmıştı darlanmıştım.birden bu siteyi gördüm. azda olsa sizlerin sayesinde içim rahatladı.herkesi dilerim duaları kabul olur.diyorum herbirimizin ayrı sıkıntısı var. keşke burda sıkıntılar değilde iyi şeyler konuşulsa. ama inanın kim yapmışsa eline sağlık bu site inanın insanın içini rahatlatıyo.sanırım bende dayanamayım birazdan içimi boşaltacam.artık tek başıma içime atmak istemiyorum.amam öncelikle canı yürekten burdaki arkadaşlarımın bir an önce yüce mevlam duyar ve onlara mutluluk nasip eder.zira her okuduğum yazıda ayrı ayrı şeyler güzellikler görüyorum.yüce mevlam bunları duyacak ve herşeyi yoluına sokacağından hiç şüphem yoktur.
evet arkadaşlar benimde yılarca içimde çıkamadığım sıkıntılar var. artık içinden çıkamıyorum.nasıl oldu bende bilmiyorum.nasıl duştum ben bu işe anlamadım.belki tuhaf gelebilir ama gerçekten bu aşk insanı çıldırtır.nasıl oldu ya anlamış değilim.bir anda elim kolum bağlandı artık çıkamıyorum işin içinden. 7 yıldır birlikte olduğum bayan arkadaşım var.herşey güzel gidiyor. arkadaşımın sevgisinden şüphem yok ama ailesine çok bağlı aile3ide bu işe sıcak bakmıyo.babası sıcak bakmıyo.sebep belli henüz kadrom yok.dolayısıylada olmuyo.ben elimden geleni yapıyorum olmuyo.şimdi yurt dışı na master için çıkmaya karar verdim burs kazandım. şimdide kızı babasının en yakın arkadaşı yeğenine istedi.gitsem benim işim açısından çok iyi olacak ama şimdi herşey alt üst oldu.babasının karşısına henüz çıkamadım.sonuçların ne olduğunu tahmin ettiğim için bir şey yapamıyorum.hayırlısı olsun diyorum olmuyo. sanki gözüm karardı ya. hiç bir şey düşünemez oldum.aklım almıyo.bu nasıl nasip anlamadım.madem sıkıntılı olacaksa yüce mevlam neden bureaya kadar getirdi anlamadım.niye ikimizde sıkıntı çekiyoz.kız arkadaşımın annesi hasta ona bakmak zorunda dolayısyla onunda ordan eli bağlı.elimiz kolumua bağlandı.onada birşey diyemiyuorum.kız arkadaşımöı babası işe soktu.o çalışıyo bense ne yaptımsa olmadı.okulumda derece üstüne derce yaptım burs ustune burs kazandım .mesleğim kötü olduğu için iş imkanı olmuyo.ne yaptımsa olmuyo.yurt dışını yeni kazandım şimdi oda sıkıntılı oldu.kaldım ortda.ne kızdan vazgeçebiliyom nede işimden.ama şimdi anladımki bu işlere erken atlamamk gerekiyo. herşeyin sırası var.önce iş sonra eş.artık hakkımda hayırlısı olsun valla. yüce mevlamdan yalvarıyorum.ey yüce mevlam ne olur hakkımda hayırlısını ver. ver amam sonucu ne olacaksada benim çime sinsin acı çekmeyeyim.sen herşeyin en iyiysini bilirsin şüphesiz. kalbimide biliyon herşeyide. artık senin vereceğin yazacağın şeye boyun eğeceğim.söz isyan etmeyecem ama ne olur bana sabır ver. sonuç ne olursa olsun kabulleneyim.burda kız arkadaşımdan vaz geçme olsada.güç ver güçverki dayanayım.herşey senin elinde artık bir yıldır sıkıntıdan başım kalkmaz oldu.elbetteki bende sna kulluk görevimi tam yapamıyorum.ne olur kalbimi iyliklerle doldur.ıslah et.ıslah etki kötü durumlara düşmeyeyeim.şüphesisiz sen bizi işitir yardım edersin.
neyse arkadaşlar aklıma geldiği gibi yazdım.bir kere daha okumadan böylece gönderem.sıktıysam özür.sizlerede dua edecem.yüce mevlamda dilerim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.saygılarımla...