Dua kardeşlerim benim gibi aşk acısı çekenler sevipte kavuşamayanlar elinde olmayan şartlar doğrultusunda ayrılık acısı çeken kardeşlerimize gelin hep birlikte dua edelim Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın lütfen dualrınnızı esirgemeyin allah rızası için
AŞK ACISI ÇEKENLER
(124 mesaj) (68 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bir dua saati belirleyelim mi ? mevla sevdiklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin diye
18 yıl önce gönderildi # -
evet bencede belırleyelım kardesım.bende sozluyum ama bazı nedenlerden dolayı evlenemıyoruz:(kımsede destek olmuyo kendı cabamızla bırseyler yapmaya calısıyoruz.neolur bızede dua edın.(emıne ve tuncay)
Allah ask acısı cekenlerın yardımcısı olsun.mucıze kardesim Allah senı sevdıgıne kavustursun.gönlüne ferahlık versin.(amin)
o zaman sadece bi öneri söylüyorum bu gece saat 10 da yapalım oldu mu ?
dualarımız semada Rabbimize ulaşıp meleklerin hatrı için kabul olur inşallah
merve * zafer
beni de unutmayın inşallah
Rabbim Onu hakkımda hayırlı eylesin sevgime karşılık versin tez vakitte inşallah
amin amin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım merve ile zafer'in muhabbetını artır.haklarında hayırlısını nasıp et onlara.inşallah saat 10 da dualarımdasınız.
sağolun dualarınız için allah razı olsun bu gece 10 da hepimiz okuyalım
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı tez vakitte nasip etsin inşallah.
BENDE İSTİYORUMMM BANADA DUAA..BENDE SİZİN İCİN EDİCEM..SAAT 10 DA...ZEHRA VE MEHMET..İSİMLERİNİZİ YAZIN NOT ALIYORUM..
bende isimleri yazıyorum tek tek inşallah
umarım mevla bunu bize vesile kılmıştır ve umarım tez vakitte hepimiz için kabul olur amin18 yıl önce gönderildi # -
YASMİN arkadaşımızı da unutmayalım inşallah
amin inşallah Allah çaba göstermeye çalışmamızın hürmetine,açtığımız elleri karşılıksız bırakmaz.Amin.
tamam bu gece 10 da ınsallah kardeslerım.benıde unutmayın.TUNCAY EMİNE.ALLAH razı olsun....
Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun insallah.Rabbim benide eşime kavuştursun İnsaallah.Dualarımız kabul olsun.Amin.
KARDEŞLERİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BENDE ÇOK YALNIZIM.UZUN ZAMANDIR KALBİMDE KİMSE YOK.YALNIZLIKTAN SIKILDIMDA.BENİM İÇİNDE DUA EDİN KARDEŞLERİM.ALLAH KARŞIMA GÖNLÜME GÖRE BİRİNİ ÇIKARIR İNŞALLAH.KISMETSE MUTLU HUZURLU BİR YUVA KURARIM İNŞALLAH.
amin kardeşim
dualarınız için teşşekkür ederim bu akşam 10 da hepiniz için dua edicem sizlerden de dualarınızı bekliyorum (yasemin ahmet) için de dua edin rabbim açtığımız elleri karşılık bırakmaz ihşallah amin
inşallah mucize inşallah mevla selametimizi versin artık inşallah =(
Allah'ım sonuçlandır artık dualarımızı lütfen:(
sabır...Rabbım ne eylerse güzel eyler..Bu acılarımız inanın karşılıksız bırakmaz.Allah hepimizi selametle sevdiğine kavuştursun İnşaallah.AMİN.
Rabbim tüm kardeşlerimin hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanıda kalplerine kabul ettir. AMİN AMİN AMİN
RABBİM AŞK ACISI ÇEKENLERE YARDIM ET ELİF KARDEŞİM VE BENİDE UNUTMAYIN DOSTLARIM
1 YIL BEKLEDİM ONU HERAN ONU ANDIM ONUNLA YAŞADIM TEZKERESİNİ ALMAYA 5 AY KALMIŞTIKİ BENİ TERKETTİ RABBİM ONU YÜREĞİMDEN ATMAMA YARDIM ETSİN İNŞ. SİZLERİNDE DUALARI KABUL OLURDA RABBİM HAYIRLISIYLA SİZLERİ SEVDİKLERİNİZDEN AYIRMASIN İNŞ.
SELAM VE DUA İLE (BURCU)18 yıl önce gönderildi # -
DUA DOSTLARIM BENDEN SİZE BİR KENZÜL ARŞ VE DUALARIM.RABBİMİZ HAYIRLISIYLA KABUL BUYURUR İNŞALLAH
BU KADAR İÇTEN EDİLEN DUALARA TEZ VAKİTTE HAYIRLARLA CEVAP VERİR İNŞALLAH
UMUDUMUZ GERÇEK ÜMİDİMİZ DAİM OLSUN RABBİM SAĞLIKLA SEVDİKLERİMİZLE SEVDİKLERİMİZE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
MURADLARINIZ HAYIR OLSUN
DUALARINIZA BENİ DE KATTIYSANIZ ALLAH RAZI OLSUN MEVLA KABUL ETSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN ECMAİN18 yıl önce gönderildi # -
allah dualarımızı kabul etsin daha yeni girdim siteye bende duya katılıyorum inşallah allah dualarımızı kabul eder merve barış mucize yuzaip ve adını sayamadıgım kardeslarim hepiniz icin dua edicem bu gece 10 da allah kabul etsin
hayırlı aksamlar sevgili gönül dostlarım. sızden bır rıcam olacak.SENA ve BURAK isimlerimizlen bizim icinde dua edermisiniz? bizide unutmayın lutfen.hakıkaten 1 yıldır bırlıkteyız ancak son yasanan olaylardan dolayı brıbırımıze karsı olan samımıyetımız azaldı.lutfen sevgili dostlarım bızıde dualarınızdan eksık etmeyın. sımdıden ALLAH RAZI OLSUN..hersey gonlunuzce olsun. ALLAHıma emanet olun...
Rabbim dualarınızı kabul etsin.Benim için de dua edermisiniz?Allahım herkesin gönlündekini hayırlı zamanda,hazyırlısıyla kavuştursun inşallah.selam ve dua ile...hepimiz için 1 fatiha ve 3 ihlas,felak ve nas okuyorum.Allah kabul etsin...
amin amin amin allah kabul etsin allah gönlünüzdekini versin hayırlısıyla insallah
ALLAH KABUL ETSİNN HAYIRLRA ÇEVİRSİN.AMİN
YA RABBİM BURDA BULUNAN GENÇLERİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTUR HAYIRLISI OLACAKSA ONLAR İÇİN ONLARIN KALPLERİNE FERAHLIK VER GÖZÜ YAŞLI KALBİ KIRIK KİMSE KALMASIN BENİMDE İKİ TANE GENCİM VAR ONLARADA HAYIRLI EŞLER NASİP ET YA RABBİM. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER BİZİ BİZLERE TERK ETME YÜCE RABBİM NEFSİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKMA BİZLER GÜCSÜZ VE ACİZ KULLARIZ SENİN RAHMETİN VE MERHAMETİNDEN SUAL OLUNMAZ AMİN..
7 NAS
7 FELAK
7 AYETEL KÜRSÜ
7 FATİHA
7 KULHUVALLAH
BÜTÜN SEVENLERE ALLAH RIZASI İÇİN HEDİYE EDİYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
YA RABBİM BURDA BULUNAN GENÇLERİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTUR HAYIRLISI OLACAKSA ONLAR İÇİN ONLARIN KALPLERİNE FERAHLIK VER GÖZÜ YAŞLI KALBİ KIRIK KİMSE KALMASIN BENİMDE İKİ TANE GENCİM VAR ONLARADA HAYIRLI EŞLER NASİP ET YA RABBİM. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER BİZİ BİZLERE TERK ETME YÜCE RABBİM NEFSİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKMA BİZLER GÜCSÜZ VE ACİZ KULLARIZ SENİN RAHMETİN VE MERHAMETİNDEN SUAL OLUNMAZ AMİN..
7 NAS
7 FELAK
7 AYETEL KÜRSÜ
7 FATİHA
7 KULHUVALLAH
BÜTÜN SEVENLERE ALLAH RIZASI İÇİN HEDİYE EDİYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.