Allah razı olsun DOST kardeşim.
Allahım birbirlerini çok seven kullarının ayrılmasına müsade etmesin.
AŞK ACISI ÇEKENLER
(124 mesaj) (68 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşlerim bende birini seviyorum ama o çok iyi bir arkadaşım kaybetmnemek içinde söyleyemiyorum. Allah hepimize yardım etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım benim ve dua eden bütün dua dostlarımın dualarını kabul eyle yarabbim bizi tez günde feraha kavuştur allahım amin
Hepinizden allah razı olsun dualarımız allahın katında ihşallah kabul olmuştur amin amin amin
100 SALAVAT GÖNDERİYORUM
ALLAH MURADINIZI HAYREYLESİN, RESULALLAH ŞEFAAT ETSİN SİZLERE18 yıl önce gönderildi # -
BENDE SEVENLER İCİN OKUDUMM..ANLAŞTIGIMIZ SAATTE.. :))
1 YASİNN..
1 CUMA..
1 KADEH.
1 KUDURİYE..
3 HIYBETULLAH EFENDİNİN DUASI
SALAVATI ŞERİF..
3 AYETÜL KÜRSİ
3 AMENER RESULU.
3 AMENTU..
RABBİM OKUDUKLARIMIZIN HÜRMETİNE TÜM SEVENLERİ KAVUŞTURSAN..HER KESİN KALBİNDEKİNİ VERSİN..HAYIRLI OLANI NASİP ETSİNN.. AMİN..
SEVGİYLE KALIN..18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hakkınızda hayırlısını versin,rabbim ne verirse hayırlısını verir sakın şer olarak görmeyin,sonradan pişman olmaktansa herşey başta bitsin rabbim ve zaman herşeyin ilacı
valla ne güzel konuya deyinilmiş ne kadar çok üzüntü yaşayan var bu konuda allahım herkesin gönlüne göre versin aynı sorun bende de var ama benimkisi benden kaynaklanıyor ama söz verdim düzeltecem hiç kimse sevdiğini kaybetmek istemez tabiki o kadar çok seviyorum ki resmen içim de yaşıyor her an ama şunu da biliyorum kuru sevgi hiç bir işe yaramaz evlilik için adım atılması lazım hep dedim tamam olacak ama yapamadım eğer MELEĞİM okursan sende HERŞEY DÜZELECEK sen benimsinnnn allhım herkesi sevdiği ile kavuştursun yuvasını kurdursun AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAHIM HERKESİN DİLEĞİNİ KABUL ET NE OLUR HERKESE BOL RIZK VER YARDIM ELİNİ UZAT AMİNNN
Amin.
herkesın duasına yürekten katılıp AMİİİİİN dıyorum.Rabbim sevenleri kavuştursun.
allah bütün dua eden dostlardan razı olsun allah herkezi sevdigine kavustursun inşallah amin amin amin
Sevenler için okudum allahım sevenleri ayırma dualarımızı kabul eyle yarabbim amin
11 fatiha
11 ihlas
11 subbaneke
11 ettehiyyati
11 salavat
11 allahümme ya fettah
11 allahümme ya halımu
11 ve innallake bıkum le raüfün rahim
11 ayetel kürsü18 yıl önce gönderildi # -
ami amin amin allah razı olsun allah bütün sevenleri hayırlısı ile kavustursun inşallah
Dostlar ben de aşk acısı çekenlerdenim dün giremedim nete lütfen benim için de dua edermisiniz(Arzu ve Ekrem).Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,tez zamanda yüzümüzü güldürsün sevdiklerimizi bize hayırlı kılsın ve kavuştursun.Aminnn aminn aminnn
amin ekrem kardesim senin icinde dua edicem allah inşallah tez zamanda hayırlısı ile kavusutrur bütün sevenleri inşallah
amin her zaman dualarda birlikteyiz
çok teşekkür ederim Yasmin ve Merve kardeş ama ben Arzu oraya sevdiğimin ismini yazdım.Ekrem benim sevdiğim.Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah.Rabbim kabul etsin inşallah amin amin amin.
BU KADAR İÇTEN EDİLEN DUALARA TEZ VAKİTTE HAYIRLARLA CEVAP VERİR İNŞALLAH
UMUDUMUZ GERÇEK ÜMİDİMİZ DAİM OLSUN RABBİM SAĞLIKLA SEVDİKLERİMİZLE SEVDİKLERİMİZE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas
3 fatiha
3 sübbaneke
3 allahümme salli
3 allahümme barik
3 ettıyyatü
3 ayatel kürsü
mübarek cuma saati ihşallah allahımdan dualarım kabul olur seveenler tez günde muradına erer kabul et allahım ihşaalah amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin hayırlısı ile allah razı olsun
amin mevlam sen ümitlerimizi gerçeğe dönüştür
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
selam.nasilsiniz.ben ilk defadir ki size katiliyorum.
insallah ALLAH hepimizin duasini kabul eder.arkadaşlar lütfen benim için de dua edin,ben çok sevdiyim birisinden ayrıyım şu anda.ama onu çok seviyorum ve yeniden ona kavuşmak istiyorum.bir daha sizlere sesleniyorum benim için de Yüce Tanrıdan mutluluk dileyin.ALLAH hepimizi korusun ve sevdiklerimize kavuşdursun.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah senide tez zamnada sevdigine kavustursun kardesim inşallah
amin amin amin Rabbim yar ve yardımcımız ol,sevenleri tez zamanda birbirine kavuştur.
amin!
Allah herkezi sevdiklerine kavuştursun!Sevdikleride onları sevsin!18 yıl önce gönderildi # -
amin amin aamin
HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN ALALHIM BUKADAR DUA EDENLERDEN BİRİNİ DUYAR İNŞALLAH AMİNNN....
kardeşlerim sizlere yazdım ama cevap alamadım sizlerel nasıl görüşücem bu siteyi tam olrak bilmiyorum oyle kafam karışıkki duanıza ihtiyacım var kardeşlerim lütfen yardım edin lalah rızası için
Arjkdasalr bende sevgılımden ayrıldım onu hayatıma aldıgımda ve alamadan once evlenecegım bırısıyle bırlkıte olmak ıstıyodum ama ayrıldık ıste.Su ana onu cok ozluyorum Insallah allah onu bana hayırlı bır sekeılde nasıp eder.Cok ozledım ama sunu bılıyourmkı her ıste vardır bı hayır ayrılık zor.. kelıme olarak bıle soguk bır kelıme ama Allah bole ıstedıkı demkkı ayrılınca ve ınanın her ıste bır hayır oluyo sadce bzı goremıyoruz Allahın ıstedıgı yere kadar gorebılıyoruz ama su an sunu dusunuyorum dıorumkı belkıde bu ayrılık bıseylerın kendımızde hatamızı duzletmız gerektıgı ıcın bı surec belkı yenıden barzıscaz belkıde barısmıycaz barzımazsakta Allah ınşallah karsıma ondan daha cok sevecegım ve asık olacagım onun benı sevdgınden daha cok sevecegı ve asık olcagı daha guzel daha ask dolu daha mutlu en onemlısı daha hayrılı bır ınsan vverır belkıde belkıde ayrılma sebebımız bu ınsanın cıkacak olmadısır.Allah kaybettıklerımız aratmasın ınsallah eger kaybetmıyceksekde daha kaıymet bıldırsın ve Allah bugunumuzu aratmasın arkadaslar ve hepımızın yardımzcısı olsun zaten el acamak yeter er yada gec bu dunyda yada dıger dunyada sen yeterkı dua et hep yanımızda olur.O allah hıc bıseye benzetılemeıyen yar ve yaradan ve bızım aklımızn almıyacagı kadar buyuk .Herkeseten allah razı olsun ve allah yanında olsun amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.