CANIM DİN KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN BANA DA DUA EDİN BENDE AŞK ACISI ÇEKİYORUMALLAHTAN DİLEĞİM İSTEDİĞİNİ VEREN İSTEDİĞİNİ ALAN RABBİM ACİZ KULLARINA BİZEDE YARDIM ETSİN HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞALLAH NE OLUR UNUTMAYALIM HEPİMİZ EDELİM MÜMİNİN MÜMİNE DUASI DAHA HAYIRLIDIR İNŞALLAH OLUR AMİN AMİN AMİN...
AŞK ACISI ÇEKENLER
(124 mesaj) (68 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ne olur din kardeşlerim banada edin benim çok ihtiyacım var ben 2 senedir çekiyom saat 10 da bende okuycam 100 salavat 100 la ilaha illallah benim derdim günahım çok olmayan hayallerin peşindeymişim ne olur kardeşlerim allah onu bana unuttursun her gece aglamaktan kurtarsın inaşşalh sagolun hepinize okuycam
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH IM SEN BÜTÜN DUA DOSTALARIMIZI DUA EDEN KULLARININ DUALARINI KABUL ET İNŞALLAH NE MURATLARI VARSA VER RABBİM BİZ SANA MUHTACIZ ELİMİZİ AÇIP HER GÜN GECE DUA EDİYORUZ (S.A.V)HZ.MUHAMMEDİMİZ RIZASI İÇİN KURTAR ALLAHIM BİZİ BU SIKINTIDAN İNŞALLAH SEN TEZ VAKİTTE DİLEĞİMİZ KABUL EDERSİN BİZLERİN AMİN .AMİN AMİN...
S.a Allah hepimiizn hayır dualarını kabul eder inş.... Kradeşlerim Allah rızası için dualarınızda benide unutmayın Mutlu ve Mehmet kavuşmamız için şimdiden Allah razı olsun
HAZAL KARDEŞİME...RABBİM SEVDİĞİNLE KAVUŞMANIZI VE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK İÇİNDE YAŞAMANIZI NASİP EYLESİN... AMİN..
kardeşlerim çok saol allah cümlemizden arzı olsun inşallah.bende şu sıra ayrılık acısı çekiyorum inşallah yüce rabbimin sonszu kudreti ve sonsuz rahmeti sayesinde o güzel duaların yüzü suyu hürmetine kavuşmamızı nasip etsin en kısa zamanda eskisinden daha güzel daha yakın olalım inşallah rabbim dualarımı kabul eyle nolur ya rabbim çok zor durumdayım.amiiiiiin.amiiiiin..amiiiin
rabbim sen burdaki tüm gönül yarası olan kardeşlerimin gönülllerine vedud ismi celilinle dokun..acılarını dindir. hayırlı birliktelikler yapmalarını nasip et.amin.bu gece dua etcem.asmn kardeşim sen de dualarımdasın.(adını bilmesem de senin niyetine de etcem:)
saol kardeşim çok saol allah razı olsun senden benim adım asuman şuan çok kötüyüm tuubacım günden günede kötü oluyorum nasıl bi acıymış ki bu gün geçtikçe artıyo eksilmiyo inşallah sende en kısa zamanda sevdigine kavuşursun kardeşim bende tüm sevenlerde dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim ALLAHA EMANET OLUN.çooooook saolun.ALLAH RAZI OLSUN.Tüm dualarımız kabul olsun inşallah amiiiiiiinnn
sevgılı dua dosları gercekten herseyde bı hayır var bunun en buyugunu ben yasadım korkutuk asıgım dedıgım 7 senemı verdıgım ınsanla sebepsız yere ayrıldım ama sonra duydumkı ben hıc bısey bılemıyomusum sevgımden gozum kor olmus bıdaha hıc sevemıcem nefesım dunyam gıttı dedıgım anda karsıma bı ınsan cıktı ınanın kıymetımı bılen bu ınsanmıs bu sefer gozum kor deyıl yasadıgım ve o ınsanın bana yasattıgı her gun bana fazlasıyla tecrube oldu bunu oyle ısteyın oncelıkle eger hepınızın sevdıgı ınsanlar sızın ıcın hayırlıysa olsun eger deyılsede rabbım hayırlı etsın sevgılı kuzenımede eger hayırlıysa rabbım tez zamnda sevdıgıne kavustursun AMİNNNN
DİLERİM BU SEVDA YOLLARI ALLAHA ULAŞMANIZA VESİLE OLAN YOLLAR OLUR.HEPİMİZ İÇİN..AMİN ECMAİN
AMİN RABBİM CÜMLEMİZİ SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN BENİ UNUTMAYIN DUALARINIZDA
Kardeşlerim Allah rızası için bana da dua edin. 2 senedir aileleri bir araya getirmeye çalışıyoruz ama hala rıza göstermediler evlenmemize. artık helal daireye girmek istiyoruz. Bize de dua ederseniz bizi çok sevindirirsiniz.Allah kimseye böyle bi imtihan vermesin daha kötülerinden de korusun.(Münire ve Kemal) Dua edin Rabbim ailelerimizin kalplerini birbirine ısıtsın çünkü O herşeyi yapmaya Kadirdir...
BADSABA KARDEŞİM ALLAH HAYIRLISI NE İSE ONU SANA VERSİN... İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
ya kardeşlerim ne olur bana da dua edin artık bu acıya dayanamıyorum ne olur sevgime karşılık almam için bana da dua edin
Tüm dua eden kardeşlerimden Allah razı olsun. Rabbim hepinizin bütün hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.
Gizemm kardeşim Vedud olan Rabbimiz seninde sevgine en güzel şekilde karşılık verdirsin inş.
Beni de dualarınızda unutmayın. kemal ve münire diye dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim bizi en hayırlı ve en yakın zamanda helal dairede buluştursun inş.18 yıl önce gönderildi # -
gizem badsaba akşam dualarımda olucaksınız inşallah kabul olur amin...
Allah razı olsun handanemru Rabbim ettiğin bütün hayırlı dualarını kabul buyursun inş
ecmaın amin...
allah razı olsun handarenmu kardeşim duaların için sağol ben de benimle aynı acıyı çeken tüm kardeşlerim için bu akşam dua edicem.badsaba kardeşim sen de duaların için sağol inşllah senin de duaların kabul olur
TÜM AŞK ACISI ÇEKEN KARDEŞLERİM İÇİN
1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 ESMAÜL HÜSNA
1HACET DUASI
1 KENZÜL ARŞ
1 AYETEL KÜRSİ
100 LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİYN..
ALLAHIM YÜCE RABBİM SEN BİZLERİ TÜM AŞK ACISI ÇEKEN KARDEŞLERİMİ VE BENİ SEVDİKLERİMİZE HAYIRISIYLA KAVUŞTUR RABBİM AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin.... Allah cümlenizden razı olsun kardeşlerim
allah razı olsun hepinizden
Bende istiyorum arkadaşlarım adım selin bana yeni tanıştığım emre için dua ederseniz sevinirim ilk görüşte aşık oldum ama ben onu yıllardır tanıyorum ALLAH a o kadar dua ettimki sonunda tanıştım tek dileğim iki dünyada da eşi olmak ne olur bana da dua edin bende sizlere edeceğim ÇOK seviyorum şu an ağlıyorum ama içimi en iyi ALLAH biliyor ben ne yapmalıyım bana acil dua verin en kesini en büyüğü LAZIM YILLARDIR EDİYORUM NE OLUR BANA MESAJLARINIZI ATIN BEKLİYORUM SİTEYE YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİNDE KONU AÇAMADIM DİĞER ARKADAŞLARA DA İLETİRSENİZ SEVİNİRİM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN
elmas ve lokman bizim içinde dua edın barısalım bena affetmesi icin dualarınıza ihtiyacım var allah hepinizden razı olsun amınnn
SANA BENDEN 1 FATİHA 3 İHLAS RABBİM KAVUSTURSUN HAYIRLI Bİ YUVA KURUP GÜZEL GÜZEL BEBECİKLERİNİZ OLMASINI NASİP VE HAYIRLI ETSİN SANA AMİN..RABBİM TÜM DUA DOSTALRIMA YARDIM ETSİN DERMAN VERSİN AMİN.. ALLAHIM AMİN...
ALLAH KONUSTURDU İNSALLAH....
ALLAH HAYIRLISI NE İSE ONU NASİP ETSİN...BAZEN SİZLERİN HAYIR SANDIĞINIZ İŞLER ŞER OLABİLİR VEDE RABBİMİZİN TAKDİRİNE RAZI OLMAK GEREKİR ÖYLE YANMAKLA YIKILMAKLA ACI ÇEKMEKLE OLMUYO ARKADAŞLAR.....
allah razı olsun nuryuzlum benden istedigin varsa bende senin için okuyayım hepınız icin du edıyorum allah razı olsun amın
ALLAH bir bela verdiyse yada ayrılık sebebi var muhakkak.Sabırlı olmak ve izmelek gerek
HUSEYIN ELIFFFFFFFFF ICINDE DUA EDIN NE OLUR KAVUSTURUN IMKANSIZ OLAN SEVDIYIME BENI YYALVARIM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.