S.A. KARDEŞLERİM RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.ÇOK BORCUM OLDUĞUNU SÖYLEMEŞTİM. HERALDE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDİYOR.ÇÜNKÜ BENİ BÜTÜN BORÇLARIMDAN KURTARACAK HATTA PARA BİLE BİRİKTİREBİLECEĞİM BİR İŞİM OLMAK ÜZERE.BÜYÜK İHTİMALLE OLACAK AMA KESİN DEĞİL.BENİM İÇİN HAYIRLIYSA BU İŞİN OLMASI İÇİN NE OLUR BANA DUA ETMEYE DEVAM EDİN.
dua eden kardeşlerim allah ne muradınız varsa versin
(12 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sende bize et arkadaşım Mevla senin duanı kabul ettiyse bizim için de dua et
18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim kardeşimizin iki cihanda yar veyardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı bol rızıklar nasip et. Borçlarını ödeme kolaylığı ver. AMİN AMİN AMİN
Rabbim kardeşimize bu işi hayırlısı ile tez zamanda nasip eyle,Peygamber efendimiz (S.A.V)Yüzü suyu hürmetine,erenler, evliyalar ,boynu bükük yetimler yüzü suyu hürmetine,kardeşime hayırlısı ile bu rızk kapısını aç Ya Rabbim.İnşallah kardeşim inşallah bu iş hayırlısı ile size kısmet olsun.Rabbim borçlarınızıda ödeme kolaylığı versin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Amin.
RABBİM yolunu acık etsinn
allah yolunu acı etsingönlündekini versin anşallah
inşallah kardeşim inşallah güzel ve sevinçli haberler getirirsiniz bize...
allah razıolsun arkadaşım.yaaa arkadaşlar sizden bişey isteyeblrmym.benim ikizim var.bugün erkek arkadaşından ayrıldı.ama sebep yokken ....çok üzüldü ağladı.uyurken bile ben onun için dua ettim.ama sizde ona dua edermsnz.allah razıolsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLLAH İŞE GİREBİLİRSİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ALLAHIN İZNİYLE.1 fatiha gönderiyorum size.
elin kardes 1 fatiha gönderiyorum kardesine. insallah Allah güzel günler yasatır ona.
allah razı olsun kardeşlerim.beni çok duygulandırdınız.rabbim sizinde gönlünüze göre versin.
Allah'ım kardeşimizin yolunu açık et.çok hayırlı kısmet ve rızık kapıları aç.
amin..amin..18 yıl önce gönderildi # -
Hakkında hayırlısı olsun ihşallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.