Saygı değer dua dostları öncelikle sizeri tanıdığım için rabbime şükürler olsun. ben çok değil bundan iki hafta önce tesadüfen tanıştım sizlerle o günlerde çok kötü durumdaydım ve sizlerden dua istedim Allah cümlenizden razı olsun dualarınızı esirgemediniz. rabbime hamdusenalar olsun hiç umulmadık yerlerden yardım aldım ve şu an birazda olsa rahatladım. sizleri tanıdığım için çok mutluyum hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum Allah hepinizden razı olsun.
HAMD OLSUN TANIŞTIRANA.
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
elhamdulillah elhamdulillah kardeşim
Rabbim rahatlığınızı daim eylesin afiyet nasib etsin
selam ve dua ile...17 yıl önce gönderildi # -
Rabbimize sayısız şükürler olsun.Rabbim her işinizi hayr eylesin kardeşim.Ne mutlu bu yazıları görünce yüzümüz gülüyor.İnşallah Rabbim tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile kabul eyler tebessümlerimiz artar.Rabbim inşallah bereketini,rahmetini,selamını sizlerin ve tümdua dostlarının tüm müminlerin üzerinden eksik etmesin.Rabbime verdiği ve vereceği herşey için şükür,şükür ,şükür.
Rabbim tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile kabul eyle,hayr kapılarını sen aç Ya Rabbim.Amin.17 yıl önce gönderildi # -
hamd olsun ...amin.Allah duasiz,riziksiz ve kendi sevkatinden mahrum birakmasin .Bizleri sevsin...Onun tarafindan sevilmeye cok ihtiyacimiz var...Allahim bu portalda dua eden ve adina dua dostlugu ,dua kardesligi dedigimiz tüm dostlari ve aile bireylerini ve sevdiklerini sev Yarabbim ,benide benim sevdiklerimide icine dahil eyle Yarabbim.Allahim,Allahim,Allahim biz seni cok seviyoruz sende bizleri sev.Amin.
17 yıl önce gönderildi # -
Allah sizdende razı olsun kardeşim.hamd olsun Rabbimize bize dua dostları,kardeşleri kazandırdı.
selametle kalın kardeşim.17 yıl önce gönderildi # -
allah bütün dua dostlarından razı olsun en kötğ günümde bu siteyi buldum ve hic tanımadıgı insanlar icin dua eden mükemmel insanlar tanıdım allah bütün dua dostlarını dualarını kabul etsin ve allah razı olsun
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.