kardeşlerim yarın bi iş görüşmesi için ağırdılar beni eğer iş olursa oğlumada cezaevindeki eşimede kiramada yeteck neolur benim için dua edin çok kişi varmış seçilme yapılcak duaalınız bekliyorum
işe çağırdılar
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
umarım yeni bi rızık kapısı olur sizin için
Allah yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcınız olsun allah dualarınızı kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
Ya Azim Cellecelalühü kardeşime aydınlıklar nasip eyle,hayr kapılarını,huzur kapıarını aç Ya Rabbim.İnşallah bu iş hayırlısı ile sana nasip olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.Rabbim yetişsin imdadına.Amin.
cok sevindim ..Allah bol riziklar versin darda birakmasin sizi ..Allah yar ve yardimcin olsun, kapilarin acilsin kardesim..inanin cok sevindim.Büyük Allahim ...sana sükürler olsun bu kardesimden ve cocugundan sevgini ve sefaatini esirgeme.
İNSALLAH HAYIRLISIYLA İŞE GİRERSİNİZ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN. BU ARADA SENİ ANLAMIYORUM YAZMIŞSIN BENDE ANLAMDIM CANIM BENİ ANLALAMAM SEBEBİNİ.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HER KONUDA.
allah yardımcın olsun hayırlısıyla işe girersin ihşallah amin
RABBİM İŞALLAH COCUĞUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RIZIK KAPILARINI ACAR SANA ABLACĞIM....ALLAH BÜYÜK HEP SIKINTI HEP DERT HEPTASA VERMEZ...O NE BÜYÜKTÜR..BİR KAPI KAPANIR DİYERİ SONUNA KADAR ACILIR...HAKKINDA HAYIRLI İSE OLSUN O İŞ..İŞALLAHHH...HAYIRLISIYLA BAŞLICAKSIN İŞALLAH...AMİN
allah seni kimseye muhtaç etmeyecek bir iş nasip etsin kardeşim.
kardeşelrim allah razı olsun sizlerden guleysa yazdığıını nalmadım nedemk istedin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH DUZELIR HERSEY
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.