Allahım sabrımızı zorlayanlara karşı , arkamızdan iş çevirenlere karşı , tuzak kurmaya çalışanlara karşı , bizleri aldatanlara karşı , bizleri üzenlere karşı boynumuzu eğdirme . Borçluların yüzünü kullarına karşı düşürme . Sevenleri ayırma . Hastalarımıza acil şifa ver. Batuhanımıza merhamet et . Şurda günlerdir aylardır yıllardır Senden isteyen sadece ve sadece Sana sığınan bu kullarının dualarını kabul et . Kaybettiklerimizin kıymetini bilemediğimiz anlarda bize yeni kapılar açarak bizlere onların acılarını verme Allahım . O kadar kısaki ömrümüz bu kısa ömrümüzde Senden başka yollara girmemize izin verme Allahım . Allahım günler geçtikçe sabretmemin karşılığını aldığımı görüyorum . Günler geçtikçe yaşananların yaşadığım acıların ne kadar boş olduğunu , ağladığım üzüldüğüm şeylerin ne kadar basit olduğunu görmekteyim . Senden başka iyiliğimizi isteyen yoktur Allahım . Kimse geleceği bilemez Senden başka. ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM . SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
Fatihten ...
(24 mesaj) (20 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim!!!
senden başka iyiligimizi isteyen yoktur..bize kıymet veren,bizi koruyan seven sensin..
göz yaşlarımıza deger veren sensin...Fatih abimin ve bütün ümmeti muhammedin dualarını kabul et AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
AMİN YARABBİM DUALARIMIZI KABUL ET. AMİN AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
sen veliysin yarabbi.müminleri sever yardım edersin.bizlere de yardım et.bizi sevgisiz,çaresiz kimsesiz bırakma.Dualarımıza ilham veren sensin mucib ismi şerifinle bize tecelli eyle.Fatih kardeşimin ve tüm dua dostlarımızın dualarına icabet eyle.Amin
Amin kardeşim.
amin amin
AMİN AMİN AMİN
Amin amin amin ..
FATİH KARDEŞ
KUTUP OSMAN EFENDİ TÜRBESİNDE AKLIMDAYDIN19 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeşim allah senden razı olsun akşam,seher vakti sizlere çok dua ettim inşallah almışsınızdır
FATİHİM.NEFESİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.AMİN.AMİN.AMİN.
11.FATİHADA SANA HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.KADİR BABADAN YANGININA,SERİNLİK OLMA TADINDA.SELAMETLE.19 yıl önce gönderildi # -
AĞZINA SAĞLIK FATİH KARDEŞİM.AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN KARDEŞİM RABBİM YOLUNDAN ÇEVİRMESİN DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
ağzına ve güzel yüreğine sağlık allah ne muradın varsa versin fatih abi
ALLAH RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN RABBİM SENİ...
amin amin rabbim dualarını kabul etsin amin
amin amin amin.fatih abicim.he unutmadan sen bana toplam 300adet tefriciye okuyacaksın haberin olsun.geçen gün biri tefriciyeye başlamıştı adını unuttum oraya sayı fazla yazmışsın.neyse allah yardımcın olsun.amin
amin amin fatih abi, allahım bu temiz ve merhametli gönlüne göre versin inşallah.
Yasemin 50 tane okudum . 250 kaldı .
Amin inşallah duaların kabul olur Allah istediğini sana hayırlı eyleyip versin...
FATİH KARDEŞ
HAFTA SONU YİNE ALLAH İZİN VERİRSE KUTUP OSMAN EFENDİ TÜRBESİNDE OLACAĞIM
BİR MESAJIN VAR MI BENİMLE GÖNDERECEĞİN
DAHA ÖNCE GİTTİĞİMİZDE SİTEDEN EN ÇOK AKLIMIZA SİZ GELDİNİZ
BU SEFER DE ÖYLE OLUR MU ACABA19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin inşallah...
FATMA ABLAM ARTIK HERŞEYİN DÜZENE GİRMESİNİ BELALARDAN KURTULMAYI DİLERİM . 100 AYETEL KÜRSİM VARDIR GÖTÜRÜRSENİZ. ALLAH RAZI OLSUN ABLAM . HAKKINI HELAL ET .
AMİN AMİN AMİN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.