kardeşlerim kafam çok karışık.borçlarımdan kurtulmak için bulduğum iş yurt dışında.ve ben işimi,arkadaşlarımı,sevdiklerimi ,memleketimi bırakıp gitmek istemiyorum.ne olur bir mucize olsun.borçlarımı ödeyeceğim başka bir kapı açılsın ve ben vatanımdan,ailemden,arkadaşlarımdan ayrılmayayım.allah rızası için dua edin dostlarım.
memleketimden ayrılmak istemiyorum ne olur bi mucize olsun
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah sana hayır kapıları açsın.yar yardımcın olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
Ey Allah'ım! sapmaktan veya sapdırılmaktan, hatâ etmekten yahûd hatâ etdirilmekten, zulmetmekten yahûd zulme uğramaktan, cahillik etmekten yahûd bana cahillik edilmekten, hakkım olmayan bir şeyi istemekten yahûd elimde olmayan bir şeyin benden istenilmesinden sana sığınırım, "
ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYIRLISI NE İSE HAKKINIZDA ONU NASİP EDER İNŞALLAH.
100 YA VEDUD
100 BESMELE
7 FATİHA
7 KULHUVALLAH SİZN İÇİN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı iş hayırlı lbol rızık nasip et. AMİN AMİN AMİN
ALLAH KİMSEYİ YERİNDEN YURDUNDAN ALI KOYMASIN
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim.Hakkinda hayirlisini versin insallah.Gönlünüzdekini nasip etsin.
Alllah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı iş bol rızık nasip etsin ihşallah amin
Allah hayırlı rızık kapıları acsın kardesım.(amin)
yüce Rabbim sizin için çok hayırlı rızık kapıları açsın ve inşallah burda,ülkemizde nasib etsin kardeşim.Rabbim,iş arayan cümle kullarına hayırlı kapılar açsın.
hepinizden allah razı olsun.dostlarım dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.lütfen daha çok dua edin bana
allah ar ve yardımcın olsun allah ne vatanından nede sevdiklerinden ayırmaz inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.