ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN DUA KARDEŞLERİM. BENİM KIZIMI ÜNİVERSİTE OKUTMADI BABASI DIŞARDAN OKUMAYA ÇALIŞIYOR BU ARADA MEMUR SINAVLARINA GİRİYOR SINAVLARI VERİYOR AMA MÜLAKATTA TORPİL OLMADIGI İÇİN YAVRUMU ELİYORLAR. ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞIYOR ASGARİ ÜCRETLE YOL YOK - YEMEK YOK-SİGORTAYIDA 2.Cİ SENE ZORAKİ YAPTILAR BENDE BİR DEVLET DAİRESİNE GİRSİN İSTİYORUM YARIN BENİM GİBİ EŞİNİN ELİNE BAKSIN İSTEMİYOM KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURSUN HER GÜN DUA EDİYORUM RABBİME KIZ EVLADI EKSİK ETEK DÜNYANIN BİN TÜRLÜ HALİ VAR BEN EZİYET ÇEKTİM RABBİM GENÇ KIZLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR NİYET ETTİM KIZIMIN HAYIRLISIYLA BİR DEVLET DAİRESİNE. İŞE BAŞLAMASI İÇİN 1000 ADET KULVALLAH 1000 ADET ELHAM OKUMAYA BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM
ACİL. DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
(13 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
OKUDUGUNUZ SAYIYI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SEVABINI RABBİM HERKESE NAİL ETSİN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
DEMEKKİ BENİM KIZIMA MEMURLUK NASİP DEİLMŞ SAOLUN YİNEDE DUA DOSTLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
25 adet okuyorum şimdilik sevgili dost.
Rabbim kızınıza çok hayırlı memurluk görevi nasib etsin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN GÜLSEN KARDEŞİM
Fatiha süresi'ni diyorsunuz sanırım diğmi kardeşim çünki bizde Elham deriz.
25 tanede kızım okuycak inşallah.Fatiha süresi.
ALLAH KIZINDANDA RAZI OLSUN GÜLSENCİM İNŞLLAH. EVET FATİHA SÜRESİ
1000 ADET İHLAS,1000 ADET FATİHA BUGÜN OKUYACAĞIM ABLACIM.iNŞALLAH RABBİM YARDIMCISI OLSUN.RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN.
33 adet ihlas okudum aclacım allah kabul etsin
100 adet ihlas 100 adet fatiha da ben okuyacağım rabb,im kabul etsin
Dost kardeşim,Fatiha ve ihlas süreleri Rabbimizin izni ile tamamlanmış.
Allah okuyan dua dostlarımızdan razı olsun.
ben,40 adet okudum kızım, 25 adet okudu.
Allah kızınıza ve cümlesinin evladına yardım etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun Allaha emanet olun inşallah sevabı cümlemize nasip olur darda kimse kalmasın dualarınız yüzü suyu hürmetine Allaha emanet olun dostlarım selam ile...
GÜLSEN KARDEŞİM DİLERİM RABBİMDEN KIZININ HAYRINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH AYAGI TAŞA DEGMESİN . BENİM KIZIM BENİ HİÇ ÜZMEDİ BU YAŞINA KADAR RABBİM ONDAN RAZI OLSUN.DUALARINIZ SAYESİNDE HAYIRLISIYSA BİR İŞE GİRMEYİ RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH.ÜMMETİ MUHAMMEDİN YAVRULARININ BAHTI AÇIK OLSUN İŞLERİİ RAST GELSİN HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE SAOLASIN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.