DOSTLARIM YURT DIŞI İŞİM KESİNLEŞTİ GİBİ AMA ÇOK KORKUYORUM.MECBUR KALMASAM GİTMEKTE İSTEMİYORUM.HİÇ BİLMEDİĞİM Bİ ÜLKE ,SÜPRİZLERLE DOLU YENİ BİR HAYAT BENİ GERÇEKTEN ÇOK KORKUTUYOR.BİDE GURBET ACISI VAR TABİ.NE OLUR DOSTLARIM DUA EDİN,NE OLUR Bİ MUCİZE OLSUN VE BEN GİTMEK ZORUNDA KALMAYAYIM.
DUALARINIZA MUHTACIM DOSTLARIM NE OLUR BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hakkında hayırlısını versin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allahu Teala tez vakitte hakkında hayırlı olanı nasip etsin seni de ona razı kılsın inşallah. Her ne kararı verirsen ver Allah utandırmasın yar ve yardımcın olsun inşallahu rahman. Büyük büyük kapılar açılsın sıkıntın kederin uçup gitsin inşallah.
rabbim hakkında en iyisini en hayırlısını versin....nasibin belki dışarda...hayırlısını dile kardş..senin icin gelelceğin icin hayırlı olanı d ile...
allah hakkında hayırlısını versin inşanlah gönlündeki senin icin hayırlıdır
bende zorluk hissediyorum her seferinde dualara sığınıp inanıyorum allaha yakın olmak en güzeli rahatlatıyor
kesinlikle inan kardesim...kesinlikle ayda tek basina kalmis gibi hissettigim anlarda beni acilarimdan ve icinde bulundugum umutsuzluktan alan ,ruhumu genisleten..icime baska türlü seyler fisildayan tek güzel sey Rabbime yakin olmak..onuda dualar ve zikir sagliyor...anca yüregim kuvvetlenir..ona acinca derdimi anca limana girmis gemi rahatliginda oluyorum..Tefekkür rabbim,sevgi Rabbim...duy sesimizi bizi sana yaklastir..bize yaklas güzel Allahim.
yusiap kardesimin hakkinda hayirli ve güzel olani ver Yarabbim.18 yıl önce gönderildi # -
gurbette yasayan biri olarak sana dileyecegim tek sey rabbim yurdumda sana iyi kapilar acsin....ama her isin sonunda bir hayir vardir..allah hayirlara vesile eder insallah..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.