dua sitesinin güzel yürekli dua dostu Derya kardeşimiz için.şu sıralar biraz sıkıntılı günler geçiriyor.
100 tane hz.YUNUS duası okudum.
Allah yardımcın olsun canım Deryam.
dua sitesinin güzel yürekli dua dostu Derya kardeşimiz için.şu sıralar biraz sıkıntılı günler geçiriyor.
100 tane hz.YUNUS duası okudum.
Allah yardımcın olsun canım Deryam.
bende cektigim zikirlerden yolluyorum...ve cekeceklerimden 1000 adet ya Vedud...Allah hepimize sefaat etsin.
ablam benim allah senden razı olsun okadar sevindimki anlatamam benim için yazdığın yazını şimdi gördüm ablacım inan sen hep benim kalbimdesin ve sizler için hep dua etmeye calışıyorum ya rabbim sen dua dostlarımı zorda bırakma diye yardım et onlara diye ...eskisi gibi pek siteye giremiyorum ama gönlüm hep sizlerle dostlarım
ablam seni arayıp sesi duymak çok istiyorum ama kontörüm olmadığı için seni arayamıyorum kusuruma bakma yoksa biliyorsun senin arardım ben sesini duymak bana ayrıyaten neşe veriyor,umut veriyor ablam SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ABLAM KENDİNE ÇOK İYİ BAK ALLAHA EMANET OL ABLACIM BENİM ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
allah razı olsun kardeşim amin
GÜLSEN ABLA NERELERDEKİ ACABA :(
ALLAH YARDIMVIN OLSUN DERYA KARDES RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN HERSEYE GÜCÜ YETEN ALLAHIM SENİN SIKINTILARINI GİDERMEYE ELBETTE GÜCÜ YETENDİR SEN YETERKİ SABRET ALLAHA EMANET OLUN ALLAH HER DAİM YANINIZDA OLSUN İYİ HABERLERLE GELİN ARAMIZA İNSALLAH.AMİN AMİN AMİN
dilerim biran önce ferahlarsin bende sana fatiha yolluyom on tane
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Bende YA FETTAH YA ALLAH (CC) okudum. Rabbim tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gidersin selamete ulaştırsın inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
sağolun kardeşlerim...
dilerim Rabbimden, deryamızı en ferah günlere kavuştursun.
canım dua dostlarım allah sizlerden razı olsun
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.