Rabbim kardeşlerimin muradını tez zamanda hayırlısı ile ver.Bu mübarek perşembe gününün yüzü suyu hürmetie,erenler ,evliyalar,şehiter,şühedalar yüzü suyu hürmetine ,kapına gelmiş bu aciz kullarının dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle.Katından boş çevirme Ya Rabbim.Sevde kardeşim inşallah Rabbimin günahsız kulları yüzü suyu hürmetine eşinle huzura kavuşursun.Ahmet,ilter kağan,hasan,layla ablamızın oğlu ve tüm şifa isteyen kardeşlerimize yetimler yüzü suyu hürmetine Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah,İş isteyenlere günahsız kulları yüzü suyu hürmetine Yüceler yücesi Rabbim tez zamanda hayırlı iş kapıları nasip etsin inşallah,Eş isteyenlere kabe yüzü suyu hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlı eş nasip etsin inşallah,borcu olanlara rükuda bükülen beller yüzü suyu hürmetine tez zamanda kolaylıklar nasip etsin inşallah,sınava girecek kardeşlerime şehitler yüzü suyu hürmetine kolaylıklar versin Rabbim .Allahım Ya Azim tüm dua dostlarının dualarının hayırlı olanlarını kabul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Rabbim.Sana el açıpta yaptığı dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle,birbirleri için duada yarışan bu değerli kardeşlerime sen yardımcı ol Rabbim.Amin.Amin.Amin.
Kardeşlerime
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN RABİA KARDEŞİM RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH BİZLERİDE NAİL ET YA RABBİM AMİN.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
allah kabul etsin. allah razı olsun.
inşaallah rabbim herkesin muradlarını isteklerini versin perşembe günün yüzü suyu hürmetine amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
selamün aleyküm
kardeşim aranıza katılalı az bir zaman olmasına rağmen kendimi sizlere çok yakın hissetim.bu kadar içtenlikle kardeşlerin bir birine dua etmesi beni çok etkiledi.Rabbime şükürler olsun.Rabbim sizin ve tüm kardeşlerin dualarına misliyle mukabele etsin.amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabianur güzeller güzeli kardesim ne kadar güzel bir dua yazmissin bizlere. Allah senden razi olsun bizler icin ettigin dualarin senin etmenle olacagina inaniyorum..benim melek yürekli imanli ve güzel ruhlu kardesim..Seni Rabbim hem bu dünyada hem ötekinde sonsuza kadar sevsin.Amin.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH TÜM İNANANLARIN DUALARINI KABUL ETSIN ZOR ZAMANLARDA BİZE SABIR VERSİN AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN!
sAĞOLASIN KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
amin!amin!amin!
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcımız olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.