işlerimiz çok durgun bereket duası okurmusunuz müsait olan kardeşlerim ben işteyim veya kenzül arş okursanız çok sevindirrsiniz beni işlerim hiç yok ve ihtiyacımda var rabbim hepinizi korusun allah razı olsun eve geç geliyorum giremiyorum siteye .
allah rızası için dualrınızı esirmeyin (sevda)
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah. Tez vakitte büyük büyük hayırlı kapılar açsın.AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
sizin için 3 fatiha okuyorum rabbim bereket versin inş.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim sevda kardeşimize hayırlı bol kazanç nasip et. Tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzünü güldür. AMİN AMİN AMİNBen Allah izin verirse okuyacağım sevda.
100...BESMELE BEREKETİN BOL OLSUN DİYE
allah razı olsun ablacım
sana dua edecegim sevdacim...Allah yar ve yardimcin olsun kardesim...sabir az sabir...
allah razı olsun allah sizede versin ne muradınız varsa
Rabbim kardeşimin işlerine tez zamanda bereketler nasip eyle.Sevda kardeşim inşallah inşallah Rabbim sana tez zamanda hayırlı kapılar açsın.Tez zamanda Rabbim gönlünün muradının hayırlı olanlarını versin inşallah.İnşallah her günün huzurla geçsin.Rabbim işlerinde kolaylıklar versin.Amin
allah byar ve tardımcınız olsun
YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİMU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
SEVDA KARDEŞİM RABBİM HİÇ UMMADIĞIN YERLERDEN HAYIRLI BOL RIZIK KAPILARI AÇSIN...
BENDE SENİN VE BU DURUMDA OLAN TÜM DUA DOSTLARIM İÇİN 100 BESMELE 100 YA FETTAH YA REZZAK OKUYACAĞIM ....SELAMETLE.
İNSALLAH BOL BEREKETLİ GÜNLERİNİZ ÇOK YAKINDADIR ALLAHIN İZNİYLE. AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.