dostlarım bu gece ve ardından gelen mübarek günün hürmetine Rabbim ne sıkıntınız varsa derman ve ferahlığa çevirsin ummadığınız yerlerden yardımlarla gönüllerinizi sevindirsin
ve şükürleriniz paylaşmak nasib etsin
***********************HAYIRLI CUMALAR************************
cuma mesajlarınızı buraya yazabilirsiniz...
(15 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMIN ALLAH RAZI OLSUN
HERKESIN CUMASI MUBAREK OLSUN RABBIM INSALLAH GONLUMUZU RUHUMUZU ASKINLA DONATIR
SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
amin.rabbim bütün mümin kardeşlerimin duasını kabul etsın günahlarını bağışlasın
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
amin amin hayırlı cumalar rabbim den en çok dileğim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine cümleyle beraber bei ve eşimi allah dostlarıyla karşılaştırsın dilerim. rabbim dualrımızı kabul eyle rabbim eşime hidayet nasip eyle bütün kötü alışkanlıklarını terkedip rabbim senin yolunda olmasını nasip eyle amin amin amin amin diyen bütün günahsız melekler yüzüsüuyu hürmetine amin diyen bütün dua dostlarımın yüzüsuyu hürmetine onlarında bütün dileklerini şu mübarek günde kabul ediver allahım aminnn
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım razı olsun kardeşim.Sizlerinde cumaları mübarek olsun.Hayırlara vesile olsun.
aminn..
.. HAYIRLI CUMALAR...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA İYİLİKLER GÜZELLİKLER VERSİN DÜNYAMIZA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
BU GÜZEL GÜN BU MÜBAREK GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BANA VE BEKAR DİGER DİN KARDEŞLERİME HAYIRLI EŞLER NASİP EYLE RABBİM...BİZLERİ KÖTÜ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRIP SINAMA RABBİM...KÖTÜYLE ŞERLE KARŞILAŞMAK GERCEKTEN ZOR GERCEKTEN YIPRATICI...RABBİM DİNİME AİLEME BANA HAYIRLARA VESİLE OLACAK İNSANI NASİP ETSİN..RABBİM CUMALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMI KABUL ETSİN...SEVDE KARDŞMİN EŞİNİN KALBİNE HUZUR VERSİN....SELCAN KARDXİN EŞİNİN KALBİNE MERHAMET VE İYİ HUYLAR VERSİN..AMİNNNNNNNNNNN
Amin. Mevlam cümlemizin dualarını kabul etsin inşaallah. Her cuma gününün içinde bulunan o hacet kapılarının açık olduğu anlara isabet ettirerek dularımızı kabul edip bizleri hem dünyasını hem ahiretini kurtaran kullarından eylesin inşaallah Rabbim. Hayırlı cumalar
AMİN.
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
"YA RABBELALEMİN HASTA OLANMÜMİNLERE ŞİFALAR VE,DERTLİ OLANLARA DEVALAR KEREMEYLE,BORÇLUOLANLARA EDALAR NASİP EYLE,NAMURAD OLANLARI BERMURAD,NAŞAD OLAN ÜMMETİ MUHAMMEDİ EN YAKIN ZAMANDA HANDAN-Ü ŞADAN EYLE YA RABBİ. CENNET VE CEMALİNLE BÜTÜN GEÇMİŞLERİNİ VE CÜMLEMİZE ŞEREF YADEYLE BİZLERİ İKİ CİHANDA AZİZ EYLE. "DUALARIMIZI KA-BEİ MUAZZAMA VE RAVZAİ MUTAHARRADA YAPILAN DUALARA İLHAK EYLE YA RABBİ . AMİN AMİN AMİN Bİ HÜRMETİ TAHA VE YASİN. VELHAMDÜLÜLLAHİ RABBİLALEMİN
1 YASİN
1 CUMA SÜRESİ
OKUDUM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.Yürekten amin.Rabbim bu mübarek günler hürmetine dualarınızı hayırlısı ile kabul eylesin.Rabbim YA AZİM ne olur bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarının dualarını ve bugün sana el açmış tüm çaresizlerin,hastaların,dertlilerin,borçluların,tüm müminlerin dualarını hayırlısı ile kabul eyle.Huzurlu ömürler nasip eyle .Amin.
Cuma Günü:
سُبْحَا نَ اللهِ وَالْحَمْدُ ِللهِ وَلآ اِلـَهَ اِلاَّ اللهُ وَاللهُ آكـْبَرُ* وَلآ حَوْلَ وَلآ قـُوَّة َ اِلاَّ بـِاللهِ اْلعَلِىِ َّ اْلعَظِيـمِ
Sübhânellâhi vel hamdü lillâhi ve la ilâhe illellâhü vallâhü ekber Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil aziym. (100 defa)
okudum ben ı00 adet rabbim kabul eder inşallah18 yıl önce gönderildi # -
dua dostlarımın cumaları mübarek olsun...
Allahım SENDEN her türlü hayırı diliyoruz bizlere vericeğin her türlü hayra muhtacız.
yüce ve merhameti sonsuz Rabbim hakkımızdaki her şeyi hayr ile neticelendir.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.