"AĞLAYIN SU YÜKSELSİN BELKİ KURTULUR GEMİ
ANNE SECCADEN GELSİN BİZE DUA ET EMİ"
ey dertliler
ey borçlular
ey boğulmak üzere olanlar
ey yağmur gibi belalar ve hacizler bekleyenler
ey hastalığına şifa bulamayanlar
ey derdini kimseye anlatamayanlar
ey karanlıklarda herkes uyurken uyuyamayanlar
ey sabah olmasın diye korkanlar
ey korkutulanlar
ey evde ekmeği tuzu bitenler
ey gidecek yeri olmayanlar
ağlayın ağlayın ağlayın Allah'ın kapısına çöküp ağlayın
sizin gözyaşlarınızın bir zerresini bile zayi etmeyecek bir Rabbin kapısında ağlayın
ağlayın sizin ağlamalarınızla hepimizi kurtaracak olanın kapısında ağlayın
bu kapı kovulma kapısı değil kaale alınmama kapısı değil
MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİNİN KAPISI
CÖMERTLERİN EN CÖMERDİNİN KAPISI
GÜÇLÜLERİN EN GÜÇLÜSÜNÜN KAPISI
ağlayın gözyaşlarınızla çarelere yardımlara kurtulmalara rahmete kereme yürüyelim
ağlayın...
gözyaşlarınıza selam olsun...
ağlamak gerekir............(cihan)
(8 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim bizleri affet mağfiret et. Kendine layık kul efendimize layık ümmet olmamızı nasip et. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Çok güzel Allah razı olsun.Bizim gözyaşlarımızın bir zerresini zayi etmeyecek Yüceler yücesine şükürler olsun,şükürler olsun.O kapıdan başka kapıda ağlanırmı,Benim gözyaşımın bir zerresini zayi etmeyen Rabbimden her gelene razıyım.Senden gelsin Rabbim senin yoluna ölmeye razıyım.
Ne olur Rabbim,bu zerreler yüzü suyu hürmetine cümle iman edenlerin günahlarını affeyle,affeyle ki ağladığımız kapıya günahsız gelelim,bu zerreler yüzü suyu hürmetine cümle müminlerle beraber tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile kabul eyle,boş çevirme Allahım.Amin.
Çok etkilendim kardeşim.Rabbim razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin...
Senden baska aglayacak kapim zaten yok Rabbim gözyaslarimizin hatirina sevgini ve sefaatini göster..her iki cihanda sevdiklerinden yap.Amin.Senden baska kimse sevilmiyor Rabbim....yürek acimi biliyorsun...susuyorum.Acim baki..sevgim baki...sigindim sana.Sevkat Rabbim....
ya rabbim kapından bizleri eli boş gönderme bizleri affet sevdigin kullarından eyle sana muhtacız..
amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.