bugün cuma onlarıda sevindirelim rabbim onları
peygamber efendimiz s.a .v şefaati hürmetine kabir azabından korusun
bu kelimeyei mezarlık öünüden geçerken 3 kez sölersek rabbim o kabirdeki 40 yıllık azabı peygamber efndimiz s.a.v hürmetine kaldırırmış
ölmüşlerimize 3 ihlas 1 fatiha okuyalım dua dostlarım
(12 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.ALLAH TÜM ÖLMÜŞLERİMİZE RAHMET EYLESİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
sizinde cumanız mübarek olsun tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun rabbim ettiğimiz dualrımızla onlara huzur versin doyursun zalimlerden korusun sokkata olanlara aşsızlaar işsizlere rabbim yardım etsin amin.
AMİN SEVDA KARDEŞ BUGÜN SÜREKLİ SELAVAT GETİRMEK ÇOK SEVAP BEN ÖYLE YAPIYORUM. ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. AMİN.ALLAH SİZİNDE BU SİTEDEKİ TÜM DOSTLARINDA GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN.
allah razı olsun ablacım bende işteyim işte slavat getireyim öle yapayım başladım bile
BENDE İŞTEYİM BİR EVRAKLARLA UĞRAŞIYORUM BİR CEVAP YAZIYORUM DİLİMLE DE SELAVAT GETİRİYORUM:) ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN.AMİN.KOLAY GELSİN.
canım ya ne kadar güzel bend öle yapıcam rabbim kabul eylesin
okuyalım dua dostlarım onları de sevindilrelim
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN DOSTLARIM BU GÜN BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE
1 YASİN
1 CUMA SÜRESİ
FELAK
NAS FATİHA OKUDUM BAGIŞLADIM ŞİMDİ YİNE OKUDUM KULVALLAH RABBİM ULAŞTIRESIN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun senden ne iyi düşünmüşsün rabbim kabul eylesin
AMİN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE KABİR AZABI ÇEKENLERİN AZAPLARINI HAFİFLETSİN CÜMLESİNE ALLAH RAHMET EYLESİN İNŞALLAH AMİN.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tüm islam aleminin diger tarafa gitmislerine ,kaybettigimiz yakinlarimiza ve basta Nebimize sevgilimize ....ve ehli beytine ....
3 ihlas 1 fatiha okuyorum.Aminnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.