sevgili dostlar,kulluk,insanın yaratılış gayesidir.çoğu insan düşünmez ve bilmez.Bir ömür son nefes için yaşanır.Bu devirde kaliteli? modern yaşam? yaşama gayemiz gibi gözükse de bunlar bize nefs ve şeytanın hileleridir.nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle haşrolursunuz diyor bize Hz.Allah.ölmek istediğimiz şekilde yaşayacaksak,o halde islamı çok iyi tanımamız gerekmekte.islamı çevreden gördüğümüz gibi değil Allah için yaşarsak,inşallah Allah yardımcımız ve dostumuz olacaktır.o zaman ölüm de ümitsizlik değil kavuşma olur bizim için inşallah.
islam
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Ağzına sağlık kardeşim
17 yıl önce gönderildi # -
Recep abi inan hep benim düşündüğüm şeyi yazmışsın, bende ölümün ümitsizlik olmadığını tam tersi allahımıza kavuşmak olduğunu düşünürdüm hep. Ve herkes sonunda öleceğini bildiği halde ve sonunda bu dünyada yaprıklarından dolayı hesap vereceğini de bildiği halde neden nefsini koruyamaz bu insanoğlu, buna bende dahilim, her nekadar çok dikkat etmeye açalışsamda zaman zaman şeytana uyuyoruz ne yazıkki :( Allahıma sığınırım her türlü kötü musibetin şerrinden
17 yıl önce gönderildi # -
çok doğru kardeşim ... bugün camiin önünden gecerken iyikide müslümanın dedim içimden çok şükür elhamdürillah ....
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.