BUNDAN 2 AY ÖNCE RASTGELE GİRDİM BU SİTEYE İNCELEDİM ÜYE OLDUM VE GERÇEKTEN ÇOKTA SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ AMA SIKINTILARIMI PAYLAŞTIKÇA SİZLERLE GÖRDÜMKİ DUA EDEN DOSTLARIM SAYESİNDE ALLAH BU DUALARI KABUL ETMİŞ VE SIKINTILARIM BİR NEBZE AZALMAYA BAŞLADI YİNE YAZIYORUM BU SİTEYİ KULLANANLARDAN VE AÇANLARDAN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN
DUA EDENLERİN VE ETMEYENLERİN GÖNÜLLERİNDEN ALLAH SIKITILARI UZAK TUTUSUN HEPSİNDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN DUA DOSTLARI
DUALARI KABUL OLAN SIKINTILARINDAN KURTULAN KARDEŞLERİMİZDE YAZSIN..KAANM
(33 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ahmet kardşm bende senin zamanlarında sıkıntılı ve dertliydim ama şuan cok şükür kendi derdimden cok kardşlerimin dertleriyle onlarınsıkıntılarıla uğraşır onlara dua eder buldum...bence dünyanın en güzel duygusu bu...allah razı olsn herkestn
18 yıl önce gönderildi # -
Bende bu başlık altında sıkıntılarımdan kurtuldum diye kocaman harflerle yazmayı cok istiyorum.Ama biliyorum ki önemli olan isteyebilmek ve duas edebilmek eğer isteyebiliyorsam bu isteğimin kabul olacağına işarettir insallah.Çünkü Allah kullarının O'ndan istemesini istemiş ve duanın kabulunude bu sarta bağlamıstır.Rabbim herkesin duasını kabul eylesin.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.