ŞU AN KENDİMİ OKADAR YALNIZ,BOŞ,DEĞERSİZ HİSSEDİYORUM Kİ.ÇOK MUTSUZUM.ELİM HİÇBİR ŞEYE VARMIYOR DUA ETMEKTEN BAŞKA.DAHA ÖNCE CİDDİ OLARAK GÖRÜŞTÜĞÜM VE ÇOK SEVDİĞİM,KENDİMDEN ÇOK DEĞER VERDİĞİM BİRİ VARDI.O BANA YALNIŞ YAPTI VE BENİM GURURUMLA OYNAYARAK KENDİMİ DEĞERSİZ HİSSETMEMİ SAĞLADI.VE BUNA RAĞMEN ONU AKLIMDAN ATAMIYORUM.ONU BAŞKALARINDAN KISKANIYORUM.FAKAT ONU ASLA AFFETMEYECEĞİMİ DE BİLİYORUM.BANA YAPTIKLARINA KARŞILIK VEREMEDİĞİM İÇİN İÇİM İÇİMİ YİYOR VE KENDİME BUNU YEDİREMİYORUM.LÜTFEN BANA ÇIKIŞ YOLU GÖSTERİRMİSİNİZ?GELECEĞİM İLE İLGİLİ KORKULARIM VAR.BUNUN İÇİN SÜREKLİ DUA EDİYORUM.LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
LÜTFEN BANA ÇÖZÜM YOLU BULURMUSUNUZ
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
KENDİNİ BIRAKMA O YAPTIĞI İLE UTANSIN ALLAH GÖRÜR VE ELBET Bİ YERDEN CEZASINI VERİR SEN BOL BOL DUA ET ALLAHA YALVAR VE KENDİNİ DEĞERSİZ BOŞ HİSSETME ÇÜNKÜ ALLAHIN YARATTIĞI HERŞEY ÇOK DEĞERLİDİR ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE BU DÖNEMİ ATLATMAN İÇİN SABIR VERSİN AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
sana tek sözüm onu Allaha havale et. kendine de bu kadar eziyet etme,kendine edersin onun haberi bile olmaz.sen sadece allaha sığın.yüreğini ferah tut.
BÜYÜK ALLAH
ONU ALLAHA BIRAK
SEN DE ALLAHA GÜVENYOK BAŞKA SIĞINACAK
YOK BAŞKA GÜVENECEK
YOK BAŞKA GÜÇ SAHİBİ
YOK BAŞKA ,YOK BAŞKA, YOK BAŞKA19 yıl önce gönderildi # -
SAKIN KENDİNE VERDİĞİN DEĞERİ KAYBETME YOKSA ŞU KISACIK ÖMRÜNDE KENDİNİ UNUTURSUN YAŞIYOSUN SAĞLIKLISIN ŞÜKRET HERZAMAN ONUDA BOŞVERMEYE ÇALIŞ SANA HİÇBİRŞEY KENDİNİ DEĞERSİZ HİSSETTİMESİN ŞUNA ÜZÜLEBİLİRSİN O SENİN GİBİ DEĞERLİ BİR İNSANI SENLE GEÇİCEK GÜZEL GÜNLERİ KAYBETTİ SEN DAHA İTYİSİNE LAYIKSIN RABBİM HAYIRLISINI TEZ ZAMANDA GÖSTERDİ SANA BEKLE ÇOK MUTLU OLACAĞIN BAŞKA BİRİ SENİ BEKLİYOR AMA NE ZAMAN KARŞINA ÇOIKACAK ALLAH BİLİR HİÇ ÜZÜLME YA EVLENDİKTEN SONRA BUNLAR OLSAYDI GERİ DÖNÜŞÜN BU KADAR KOLAY OLCAKMIYDI O ZAMAN DAHA ÇOK YIKILCAKTIN SANA DUA EDİYORUM RABBİM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN AMİN
sevgili merln;yalnızlığımı paylaştığın ve duan için teşekkürler.ayrıca benim için yazdıklarım içimi biraz olsun rahatlattı.inşallah söylediğin gibi onu bana unutturacak bana değer verecek inançlı biri karşıma çıkar.
dualarım seninle.19 yıl önce gönderildi # -
inşallah rabbim sana yardım eder inşallah sen dua etmekten sakın vazgeçme rabbim en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah
senın yasadıklarının aynısını bende yasadım bır sene gectı hala unutamıyorum neden ben
haksızlıga ugramısken acıyı da ben cekıyorum dıyorum Allahın adıyla zamanın da yemınler edıp pesımden cok kostu annesının uzerıne yemınler ettı bende ınandım ama sonra degıstı bırden ara sıra arayıp sevdıgını ve bır gun abna soyleyecegını soyluyordu bır gun arayıp olmayacagını soyluyordu psıkolojım bozuldu kendıme gelemıyorsum baskalaruyla gezıyor benım ıse kımsyel bırlıkte olmamı ıstemıyordu zaten benım baskasını gorecek gozum yoktu. numaramı degıstırdım en sonunda bı sekılde ulastı bana ıkı kere konustuk sonra yıne bır gun sevdıgını ıkıncı gun olmayacagını soyledı dengesız adi bırı olmasına ragmen bende hala atamıyorum ıcımden cunku haksızlıga ugrayan kandırılan beım neden acı cekıyorum dıye dusunuyoru m bır senedır dua edıyorum bakalım ne zaman kabul edılecek alcak ınsanların karsısında ezılmek en kotu olanı19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN SENİ..DĞERİNİ BİLECEK İNSANLARLA..HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞİM.
ŞUAN BENDE BENZER DURUMDAYIM.SADECE DUA EDİYORUM.ALLAHIM SEN SANA GÜVENENLERİ YARI YOLDA BIRAKMAZSIN BENİDE NBIRAKMA YARDIM ET DİYORUM.SENDE DUA ET.ALLAH İNŞALLAH YARDIMCIN OLUR.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.