hepinize allah yardımcı olsun bir kenarda bana hayat çok zor bir türlü mutlu olamıyorum
bir dua ne çok şeye kadirdir
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Amin.Allah'ın yardım edecegını umut etmeseydık,ayakta duramazdık belkı de.hepimiz turlu turlu sınavlardan gecırılıyoruz.önemlı olan bu sınavları ne kadar iyi bir şekilde gectığimiz.bunun için basımıza gelenleri olgunlukla karsılayıp adımlarımızı temkınlı atmalıyız.ne kadar basarırsak o kadar iyi sonuclanır.işte burada devreye yalnızca sabır ve sukur gıriyor.sabret kardesım sabret.ben de senın durumundayım.mutsuzum ama içimde hep bır umut var gelecege dair.bu umut benı ayakta tutuyor.bu umudumu da duayla yasatıyorum.Rabbim inşaallah duyacak bu aciz kulunun dualarını.kardesım Allah mutluluğu tattırsın sana.içindeki sıkıntını yok etsın.sevdıgın insanla mutlu sıcak herkesın gıpta ettıği bir yuva kurdursun.salıh evlatlar nasıp etsın.maddi sıkıntıların ucup gıtsın.(amin)
17 yıl önce gönderildi # -
İNAN KARDES HERSEY GELİP GEÇİYO BİLİYORUZ AMA TUTUNAMIYORUZ İŞTE.. RABBİM SENİ ÖYLE ÇOK SEVSİNKİ BİR DAHA ASLA SENİ HİÇ BİŞEY ÜZEMESİN.. ÖYLE BİR SEVKİ ALLAHI ALLAH SANA ÖNCE BUNU NASİP ETSİN..KALP GÖZÜNÜN DAHADA AYDINLANMASI KALP GÖZÜMÜZÜN DAHADA AYDINLANMASI ÜMİDİYLE. AMİN ECMAİN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
17 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun allah yüzünü güldürür inşallah
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.