S.A.dua dostlarım ben de aranıza yeni katıldım. Benim bir ablam var ve hayırlı bir evlat istiyor tıbben hiç bir problem yok. onun için dua ederseniz sevinirim. Allah razı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Allah dualarımızı kabul etsin.Amin.
bebek için
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
a.s
hoş geldiniz
rabbim ablanıza hayırsıyla tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ VAKİTTE AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin inşallah . sizinde dileğiniz tez vakitte olsun amin
Allah hayirli ve saglikli ve kismettiyle gelecek bir evlat versin insallah.Amin.
Ablam için dua edermisiniz? Gıyaben yapılan dua makbuldür. Belki içinizden birinin duası ile Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.İnşallah Allah'ım inşallah.
a.s hoşgeldin dua dostluğuna
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ablanıza tez zamanda yapılan emekleri boşa çıkarmasın amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
hosgeldin güzel kardesim
RABBIM, güzel ablana, ilk kelimesi ALLAH olan, ALLAH yolunda yetistirebilecegi hayirli bir evlat nasip etsin
amiiin
1 FATIHA 3 IHLAS18 yıl önce gönderildi # -
benden de 1 fatiha 3 ihlas kardesim.
Allahim hayirli evlatlar nasip eder insallah.18 yıl önce gönderildi # -
aleyküm selam ve rahmetullah ve berakatühü innnşallah rabbim yüzlerini güldürür.inşallah evlat sevgisini tadarlar.inşallah.evlatları salihlerden ve her anları hayırlardan ibaret olan evlatlar verir yüce allahım
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ya varis, ya varis, ya varis
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar vererek yüzlerini güldürsün inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT VER. AMİN.
5 FATİHA
5 İHLAS OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin. Burada ettiğiniz dualara gizlide aşikarda olan tüm dualarınıza binlerce kez Amin. Allah razı olsun dostlarım Allah hepinizin hepimizin dularını tez zamanda kabul etsin hayırlı ferahına çıkarsın inşallah.Darda olanlara yardım etsin Amin.gönlünüze yüreğinize sağlık...Dualarda buluşmak dileğiyle A.E.O.
Allah (C.C) dileklerinizi kabul etsin.Amin.3 Ayet-el Kürsi,3 Fatiha,3 İhlas.
30 ya fettah
20 ya mucip18 yıl önce gönderildi # -
mevlam ablana vatana millete ve dinine layik bir evlat verip yetistirmesini nasib etsin. tum evlat hasrei cekenlere mevla yardim etsin amin
Allah hayirli ve saglikli bir evlat versin insallah.Amin
Amin.Amin. Amin. Dua eden arkadaşlarıma tüm kalbimle amin. Yüreğinize sağlık dostlarım Rabbim sizlerinde hayırlı muratlarını tez vakitte versin inşallah. Rabbim tüm darda olanlara ferahlık versin. Evlat hasreti çekenlere de tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.