allah herkese gönlüne göre versin duallarımı onlar içinde yapıcam
Evlat özlemi çekenler için. (AY'IN DUASI)
(99 mesaj) (58 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 ayatül kürsü,100 fatiha okudum rabbim kimin çocuğu yoksa hakkında hayırlı evlatlar nasip etsin güzel mini minicik evlatları olsun
amin,amin18 yıl önce gönderildi # -
Yukardaki dum dualara Amin diyorum.
Rabbim tum evlat isteyenlere hayırlı Evlat nasib etsin.Gelin namazlarımızda edelim evlat için duayı hepimiz, iki selavat arasında.
İnşallah kabul olur. Allah vermek istemeseydii istemeyide vermezdi.
Sadece hic umudu itirmeden dua etmek lazım.
Allah hepinizin hayırlı dualarını kabul etsın kardeşlerim.18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR TÜM DUALARINIZ İÇİN AMİN DİYORUM.
ALLAH HERKESE HAYIRLI İMANLI EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZİNDE HAYIRLI ANNE VE BABA OLMAMIZI NASİP ETSİN.
YARABBİ ŞÜPHESİZ SEN HERŞEYE KADİRSİN AMİN DİYEN DUALARIMIZ GERİ ÇEVİRME YARABBİ AMİNN..18 yıl önce gönderildi # -
AMİN BÜTÜN YAPILAN DUALARA
RABBİM SEN HALIK-I ZÜL CELAL SİN
SEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN KULLARINA DUALARLA ÇOCUK SAHİBİ YAP Kİ HİÇBİRİ TÜP BEBEK GİBİ HARAM YOLLARA BAŞVURMASIN...
YANLIŞLARDAN SAPKINLIKLARDAN DALLAETTEN YANİ BİZİ SEN MUHAFAZA ET
KAHRINDA HOŞ LÜTFUNDA HOŞ DİYEBİLİP GÖNÜL HUZURUNA ERMEYİ HEPİMİZE NASİP ET...
SEN HER ŞEYİMİZİ VERENİMİSSİN VE HİÇBİRİMİZE HİÇBİR ŞEY VERMEKTE BORÇLU DA DEĞİLSİN
DİLERSEN LÜTFUNDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDERSİN GÖZÜ YAŞLI AĞZI DUALI KARDEŞLERİMİZE
SANA KARŞI HADDİMİZİ BİLİP VERDİĞİNLE KANNAT ETMEYİ SEN BİZLERE ÖĞRET...
AMİN AMİN AMİN...
18 yıl önce gönderildi # -
ya rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eyle evlatlarımızı salih kullarından eyle evlat hasreti çeknlerin yüzünü güldür hayırlı nesiller bizlere nasip eyle ya zel celali vel ikram medet ya allah ya fettah
Her sabah, güneşi üzerimize yeniden ışıklandırıp günümüzü pırıl pırıl aydınlattığın gibi,
Her sabah, içimizdeki güneşi de, yeni ümitler, yeni hedefler ve yeni heyecanlarla üzerimize ışıklandır,Ya Rabbi!18 yıl önce gönderildi # -
BEN AYŞENİN KIZIYIM. 3 B SINIFINDAYIM. ADIM SİNEM.
BENİM DUAM ŞU:
ALLAHIM COCUKLARI ÖLEN ANNELERE SABIR VER. YURTTAKİ KİMSESİZ ÇOCUKLARI ANNELERİNE KAVUŞTUR. FAKİR ÇOCUKLARA HERŞEY VER. BÜTÜN ÇOCUKLARA MUTLULUK VER. OKULU OLMAYANLARA OKUL VER. OYUNCAKLAR VER. KARDEŞİ OLMAYANLARA KARDEŞ VER. KEDİ VER. BİZEDE VER. SENİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHIM .LÜTFEN ÜŞÜYEN ÇOCUKLARA EV VER.COCUĞU OLMAYANLARA ÇOCUK VER. BÜTÜN ÇOCUKLARA AKIL VER.ANNELEREDE AKIL VER.ALLAHIM BÜTÜN ANNELERİ BABALARI ÇOCUKLARI KORU. SEN HERKEZİ SEVERSİN.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
SEVGILI ARKADASLARIM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN BU GUNLERDE GECICEK INANIYORUM RABBIM DERDI VERDI DERMANINDA VERECEGINE INANIYORUM ALLAHIM NE OLUR EVLAT HASRETI CEKEN BEBEK SESI ILE YUREKLERI SIZLAYAN ANNE VE BABA OLMAK ISTEN BUTUN KULLARINA HAYIRLI EVLATLAR NASIP EYLE ALLAHA EMANET OLUN
AMİN
Aysenin kizi Sinem RABBIM tüm dualarini kabul etsin.Amin Allah hepnizin dilek ve dualarini kabul etsin kardesler.Rabbim yar ve yardimciniz olsun
ellerimiz gönüllerimiz biribirine böyle yakınken rabden ümit kesmek mümkünmü .Evet hepimiz günlük hayatta hatalar yapıyoruz ama bir birimize öyle safiyane bir kalple duada bulunuyoruzki rabbim bu güzel sevgi ile dualarımızı kabul buyuracaktır inşallah. Zaten rabbimin hiç bir dua yı kabul etmemeside mümkün değil aslında ettiğimiz her dua bizim yararımıza olacak şekilde kabul oluyorve Rabbim öyle yüceki kabul olunmadığını sandığımız sandığımız duaları ahirette veriyor ve bize sadece "Keşke tüm dualarımın kabulü buraya kalsaydı(ahirete) " demekten başka birşey düşmüyor sanırım.
Amac herzaman rabbimin yüceligine inanmaktır
biz sadece istiyoruz rabbiim hayırlarla beraber istiyoruz bizi dünyadada ahirettede sevindirdiklerinden eyle
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN(ALLAH CÜMLEMİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN )
allahım herkese hayırlı cocuklar nasıp eylesın ınsallah.allahım sen ol desen olur sen bızı ıyı kullarında eyle.Rahmetını merthametını anne babalrımızdan dogcak veya dogmus olan cocuklarımızdan esırgeme.Allahım cocugu olmuyanlar ıcın hayırlı kapılar nasıp eyle onlara hayırlı cocuklar nasıp eyle .Yaradanım cocuklarımızı anne babalarımıza kardeslerımıze hayırlı uzun omurler nasıp eyle.Hamd olsun verdıgın nımetlere.Amin Amin Amin.
AMİN AMİN AMİİN BÜTÜN DUALARINIZA AMİN ALLAH İNŞALLAH ÖNCE SENERLERDİR ÇOCUKLARI OLMAYAN ÇİFTLERE NASİP ETSİN İÇİNDEDE BANA AMİN....ALLAH BÜTÜN DUALARI KABUL EDER VE KENDİNİ AÇILAN ELLERİ ASLA BOŞ ÇEVİRMEZMİŞ....
100 ihlas süresi okuycam inşallah.
Allah evlat özlemi çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM CÜMLEMİZE SALİH KİMSELERDEN HAYIRLI EVLATLAR VERSİN
amin...amin....
amin doslarım rabbim evlat hasretiyle yananlara tez vakitte hayırlı,sağlıklı çocuklar nasip eylesin.
mevlam neyler neylerse güzel eyler...18 yıl önce gönderildi # -
şu mübarek cuma gecesinde Rabbim evladı olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.gönüllerindekini kabul eylesin en kısa zamanda mini minnacık şirin mi şirin bebişlere kavuşmanız dileğiyle....1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayetel kürsi okuyorum ve btn dualarım sizlerle...Rabbim kabul etsin.slm ve dua ile...
Allahım bu mübarek gecenin hürmetine bu çatı altında yapılan dualarımızı kabul eyle amin
allah hayırlı evlat evlatlarımıza hidayet nasip etsin bütün kullara duacıyım
YARADAN RABBİM EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE YAR VE YARDIMCI OLSUN...AMİN...
Ya vehhab,Ya Vehhab,Ya Vehhab,Ya Vehhab,Ya Vehhab,Ya Vehhab,Ya Vehhab!
Rabbim! Evladını kaybedip evlat acısı ile yanıp tutuşan anne ve babalara sabırlar ihsan et. Evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da hayırlı evlatlar ver. Evlat derdiyle demlenenlere derman ver,hasta yavrulara şifalar ver.
Rabbim!Sen her şeye kadirsin! Amin.
1 Kenz ül Arş Duası.Rabbim inşallah cümlemizin dualarını kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BİZLERE SALİH EVLATLAR VER,ONLARI HERŞEYDEN EMİN KIL.AMİN.
allahım evlat özlemi ceken kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip eyle onlara hen bu dünyada hemde öbür dünyada hayırlara vesile olacak her iki dünyalarını aydınlatacak evlatlar nasip eyle amin
amin amin amin
ALLAHIM, EVLAT GİBİ GÜZEL BİR NİMETTEN TÜM HASRET ÇEKENLERİ MAHRUM BIRAKMA, SİTEYE UMUTLA DUA İSTEMEYE GELENLERİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME YA RABBİM. ONLARA ÖYLE EVLATLAR VER Kİ, DİNİ İSLAMA HİZMETKAR OLSUNLAR. ÖMÜRLERİ BOYUNCA HEP SEVİLSİNLER, SAYILSINLAR. AMİN. ALLAH CC. HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH. AMİN...
inşallah birdaha girdiğimde siteye hayırlı haberlerle gireriz
allahım bütün evlet özlemi çeken kullarına hayırlı evlat ver senin herşey gücün yeter ellerini açan kullarının dualarını kabul et amin
inşallah birdaha girdiğimde siteye hayırlı haberlerle gireriz
İnşallah,inşallah.Rabbim hayırlısı ile yapılan duaların hepsini katında makbul eylesin.Sizlere bu seviçleri yaşatsın inşallah.Rabbim sizlere ve tüm evlat hasreti çeken kullarına gözlerini aydınlatacak evlatlar nasip etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.