Rabbim bu sıkıntıyla imtihan olan herkesin sıkıntısını rahmetiyle gidersin, özlemlerini gidersin inşallah.Hayırlı, imanlı, sağlıklı, evlatlar nasip etsin, bütün evlat hasreti çekenlere........
amin
Evlat özlemi çekenler için. (AY'IN DUASI)
(99 mesaj) (58 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim çocuk bekliyen tüm dua dostlarımın evlerini çocuk sesleriyle şenlendir hayırlı evlatlarla rızıklandır Yarabbim amin..
18 yıl önce gönderildi # -
bende bebek hasreti cekiyorum sadece bebekmi rahatsizliklar sikintilar hepsi ustuste Allah im sen evvelsin ahirsin musluman din kardeslerime ve bizlere merhamet eyle amin
sernay sanada dua edicem kardeşim.allah yardımcın olsun
bütün dert ve sıkıntılarını gidersin tez zamanda hayırlı sağlıklı
evlat nasip etsin sana kardeşimhasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşış aziym
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn.
rabbi yessir vela tuhassir rabbi temmim bil hayr.
sana gönderiyorum kardeşim
sende bu duları sabah akşam çok oku
allaha emanet ol
rabbim huzuruna geldim sana sığındım senden başka yok yardımcımız .allahım çocuğu olmayanlara hayırlı evlatlar ver.evladı gurbette olanlara sıkıntıda olanlara hasta olanlara darda olanlara açil yardımlar ver.hayırlı evlatlar .yetiştirmemiz için yardımcımız ol . amin amin bütün evlatlarımızın selametti için evlat hasreti çekenler için 3 ihlas bi fatiha okuyalım
amin güzellikler hayırlar ihsan eyle18 yıl önce gönderildi # -
rabbim herşeyin hayırlısını versin . amin
BU BAŞLIKTA YAPILAN TÜM DUALARIMIZDA İÇTEN..ALLAHIM BU İÇTENLİKLE YAPILAN DUALARI KABUL EYLE ALLAHIM AMİN AMİN AMİN
BENDE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BİRİYİM NASIL BİR ACIDIR BENDE BİLİRİM
BÖYLE BİR BAŞLIK AÇIP BİZLERİDE UNUTMADIĞINIZ İÇİN RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN
ŞUAN ÇOK İÇİM ACIYOR BENDE ANNELİK NASIL BİR DUYGUDUR BİLMİYORUM AMA Bİ DEFASINDA BENDE O ANI O HİSSİ RÜYAMDA YAŞADIM VE UYANIR GİBİ OLUNCA HİÇ GÖZLERİMİ AÇMADIM ALLAHIM NOLUR BU RÜYA BİTMESİN DEDİM RÜYA BİLE OLSA BANA BU DUYGU YAŞATTIĞIN İÇİN SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DEDİM
ALLAHIM NOLUR O DUYGUYU BİZE BU HAYATTADA YAŞAT BİZLERE SAĞLIKLI HUZURLU EVLATLAR NASİP ET KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA
YÜREKLERİMİZİ EVLAT HASRETİYLE EVLAT ACISIYLA YAKMA YA RABBİM
YALVARIYORUM ALLAHIM BİR MUCİZEDE BANA NASİP ET TEZ VE HAYIRLI ZAMANDA
ÇOCUK YUVAYI TAMAMLAYANDIR NOLURSUN EVİMİZİ YUVA YAP OCAKLARIMIZI ŞENLENDİR
ÇOCUĞUM OLMAZSA BELKİDE Bİ SÜRE SONRA EVİM DAĞILACAK NOLURSUN ALLAHIM BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH DUALARINIZI KABUL BUYRSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.