bende evladımın hasretini çekiyorum.kavuşmam için banada dua edin.
evladım
(22 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim tez zamanda evladına kavuştursun.amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah yez zamandda sizi kavusturur inşallah amin amin amin
insallah insallah tez zamanda evladina kavusmani nasip etsin Rabbim.Duayla kalin..Allah yar ve yardimcin olsun kardesim.
rabbim tez zamanda evladına kavuştursun inşallah.
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM.
AMIN, ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLISI ILE EVLADINIZA KAVUSTURUR INSALLAH.
KAVUSMA HASRETI CEKENLERI BIRLESTIR YUCE ALLAHIM.ONLARIN YOLLARINI AC,
GUCUNU,IYILIKLERINI,UZERLERINDEN EKSIK ETME. ONLARIN RIZKLARINI BOL EYLE,
HUZUR AFIYET SIHHAT IHSAN EYLE.ALLAHIM SEN BUYUKSUN YUCESIN.BIRLESTIRICISIN
DULARIMIZI KABUL EYLE YARABBIM.AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim okunan ezanlar hürmetine kardeşimizin hakkında hayırlı ise ona hayırlı evlat nasip et. AMİN AMİN AMİN
rabbim yar ve yardımcın olsun ve inşallah tez vakitte hayırlarla kavuştursun
ALLAHIM TEZ VAKİTTE EVLADINIZLA KAVUSTURSUN SİZİ İNSALLAH.AMİN
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM.
ya rabbim sen her şeye kadirsin rahmetinden sual olunmaz bu kardeşimide hayırlısıyla evladına kavuştur yüzünü güldür senin her şeye gücün yeter amin.Allahümme salli ala seyyina Muhammed
Hepinizden Allah razı olsun müslüman din kardeşlerim.Güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim hepimizin muradını versin.
Allah kavuştursun kardeşim.
rabbim kavuştursun . rabbim sabır ve selamti nasip etsin inş. aminn aminn aminn
AH CANIM KRDEŞİM,EVLATLAR RABBİMİZİN BİZE EMANETLERİ,O HASRETİ KISADA OLSA BENDE ÇEKTİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYUORUM VE SANA DUA EDİYORUM ALLAH TEZ ZAMANDA EVLATÇIĞINLA HASRETİNİ SON BULDURSUN KAVUŞTURSUN BİZ ANAYIZ ŞEFKATLİYİZ YÜCE RABBİM BİZDEN KAT BE KAT ŞEFKATLİ SAKIN ÜMİDİNİ KESME RABBİM BİZİ GÖRÜYOR,SESLEN ONA,BİZLERE HABER VER NE OLUR
ALLAH HEPİMİZİ EVLATLARINA KAVUŞTURSUN AMİN.
BENİMDE KARDEŞİM ASKER ALLAH ANNEMİDE EVLADINA BENİDE KARDEŞİME HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENİ TEZ VAKİTTE EVLADINA KAVUSTURUR İNŞALLAH AMİN
ALLAH'Ü TEALA İNŞALLAH TEZ ZAMANDA EVLADINA KAVUŞMAYI NASİR EDER İNŞALLAH SAĞLIKLI VE SIHHATLİ İNŞALLAH
hepinizden Allah razı olsun.cemileyakc sizde inşallah askerinize kavuşursunuz.hayrullah ve glyzl kardeşimede teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin.AMİN inşallah.
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
arkadaşlar dualarımız kabul oluyor inşallah.babasıyla anlaştık.evladım bana gelecek büyük bir ihtimalle.ama önümüzde mahkeme var.inşallah mahkeme iyi sonuçlanır.yine dualarınızı istiyorum.bende sizler için dua edeceğim.Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
Allah kolaylıklar versin evladınızla aranızdaki engelleri kaldırsın kardeşim amin amin
Allah sizi evladınıza kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.