Ben sitenize yeni üye oldum. Dua'nın insan hayatındaki önemi çok büyük. Dua kulun umut kapısıdır. Bende şuan sıkıntı içindeyim. ama hiçbirzaman allah'a isyan etmiyorum.Allah'tan gelen her türlü belaya elhamdürüllah.aLLAHÜ TEALA HER HAYIRDA BİR ŞER HER ŞERDE BİR HAYIR VERİR. Dua ederken ümitsizliğe kapılmamalıyız. ettiğimiz her dua bizi mutlaka bulur. Bu dünyada olmazsa öbür dünyada.şu an içinde bulunduğum sıkıntıyı dua ederek atmaya çalışıyorum. En önemlisi dua ederken huzur buluyorum. dua da inançta çok önemli arkadaşlar.Sizinle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum. ben 1,5 senelik evliyim. Allah'ın izniyle 4 ay sonra bir bebeğim olacak.Eşim düğünümüze 1 ay kala işi bıraktı. neyse biz borç harç derken evlendik.bu devirde ha denilincede iş bulunmuyor. bir süre düğün takılarıyla idare ettik. Ben o sıralarda hep dua ettim. bol bol tesbih çektim gece namazlarına kalktım. eşim çok rahat bir işe girdi. bende işe girdim.hemde evime 5 dk.lık bir mesafede. eşimle beraber durumumuzu iyice toparladık. o zamanda kiracıdım. Babam bize ev teklifinde bulundu. Bizde babamlarla altlı üstlü oturmayı kabul ettik. benim 5 dk.lık mesafeli iş yerim ayağımın dibine geldi.iş yerimde benim taşındığım yere taşındı. gene evime 5 dklık uzaklıkta. eşim satış müdürüydü. satışları çok iyi gidiyordu. sonra evimle işim arasında bir kuaför vardı yani benim kendi gittiğim kuaför. allah bana orayı almayıda nasip etti. ve ben bu üçgenin içinde kendimi çekip çevirdim.Şuan eşim işten çıktı biliyorum ki allahım bundada bir hayır verdi. okuduğunuz gibi arkadaşlar dua herşey dua. alah kimsenin duasını geri çevirmesin. Allah herkesin hacet kapılarını açık tutsun. amin.
yeni üye oldum lütfen okuyun........
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
hosgeldin aramiza
dualarda bulusmak umidiyle18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
hoşgeldiniz
rabbim yardımcınız olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
AMIN ALLAHUMMA AMIN.BENIM BILDIGIM AYDINLIGA GIDEN YOL KARANLIKTAN GECER.CUNKU KARANLIK VE BULUTLU BIR GECENIN ARDINDAN GUNES TUM CIPLAKLIGIYLA BIZE SELAM VERIR.VE BIR AGAC MISALI AGAC SONBAHARDA BUTUN YAPRAKLARINI DOKER VE ILKBAHARDA ESKI HALINDEN DAHA CANLI OLUR.EMINIMKI COK DEGERLI DUA DOSTUM SIZINDE ILKBAHARINIZ COK YAKIN.SABRIN SONU SELAMETTIR.ALLAH'A EMANET OL
hoşgeldiniz
Rabbim bizi bize bir an bile bırakmasın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,
BEBEGINIZ SAGLIKLI VE NUR ICINDE DOGAR INSALLAH, RIZKI VE OMRU BOL OLSUN.DUALARINIZ KABUL OLSUN. YUCE ALLAHIM HUZURU, MUTLULUGU VE SIHHAT VE AFIYETI YUVANIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH.ELLERINI ACMIS DUA EDEN TUM DOSTLARIMIZIN DUALARI KABUL OLSUN.AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
hosgeldin duayla kalin...Allah yar ve yardimcin olsun...evet herseyde mutlak hayir vardir...bazen ser dedigimiz zaman icinde nasil hayir olur bunu biliriz..mutlak yasamisizdir Allah hepimize Teffekkür versin...Amin.iyi hamileleik dönemi gecirmenizi dilerim..bebek herseyi duydugu ve hissettigi icin..duayla kalin.
AMİN AMİN AMİN
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.