Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Rabbim; günahlarım beni susturmuş, konuşamaz olmuşum. Hüccetim (mazeretim) yok çünkü. Kendi belamın esiri, amelimin rehini olmuşum. Hatalarım arasında bocalayıp durmaktayım; yolumu şaşırmış, ne yapacağımı bilmiyorum. Bulunduğum yer; hor ve zelil günahkârların, sana cüret eden bedbahtların ve vaadini küçümseyen yazıkların yeridir.
Münezzehsin sen! Hangi cüretle sana karşı geldim?! Neye aldanarak kendimi tehlikeye attım?!
Ey Mevlam, sürçüp yüz üstü yere yığılmama ve ayağımın kaymasına acı. Hilminle cahilliğimi, ihsanınla kötülüğümü bağışla. Çünkü ben günahımı ikrar, hatamı itiraf etmekteyim. İşte elim ve işte perçemim! Yaptıklarımdan dolayı kısas edilmeye hazırım! Fakat sen, güçsüzlüğüme, düşkünlüğüme ve çaresizliğime acı.
Ya Rabbi, bedenimin zayıflığına ruhumun güçsüzlüğüne Senin kudretin karşısındaki hiçliğime acı
Ey Mevlam, dünyadan eserim kesildiği, yaratıklar arasında anım silindiği ve unutulanlar gibi unutulup gittiğim zaman bana acı.
Ey Mevlam, cismim eskidiği, uzuvlarım dağıldığı, eklemlerim birbirinden ayrıldığı zaman çehrem ve durumum değiştiğinde bana acı. Yazıklar olsun bana, ne de gaflet içindeyim! Başıma neler gelecek neler!
Ey Mevlam, kabirden çıkartılıp diriltileceğim gün bana acı; o gün beni dostlarınla mahşur eyle; sevdiklerinin içine kat ve (rahmetinin) komşuluğunda yer ver bana, ey âlemlerin Rabbi.
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi amin amin amin
Allah'ım bizlere acı.............(cihan)
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminnn Allah kabul etsin Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin....tüm Allah yolundaki dostlarimla birlikte amin Allahim.....Amin..........Amin Cihan kardesim Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin
Amin...
Allah razı olsun Cihan kardeşim.
amin amin amin ........
ey merhametlilerin en merhametlisi rahmetine sığınıyoruz..sen dualarımızı kabul buyur ya Rahman
Slm Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kisiler günah ile boguldugu müddetce cok seyleri yasayip görecegiz mühürlü kalpler acilsin dilerim saygilar
Allahim bizleri kullarina acitma..bize sen aci ve sefaat et yalvariyorum ..hepimiz icin ..bize sen aci.Amin.
amin amin amin
AMİN AMİN AMİN.
Allah razı olsun Cihan kardeşim. amin amin amin.
amin amin allahım bizlere acı hidayete erdir uyandır bizleri gaflet uykusundan rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi amin amin amin
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed18 yıl önce gönderildi # -
Amin...Amin...Amin...
Rabbim razı olduklarından eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ya hayyum ya kayyum acı bize ya rabbim bizlere hidayet nasip eyle allahım eşime hidayet nasip eyle allahım yuvamın yıkılmasına izin verme allahım sen döndür eşimi ya rabbi ancak senin gücün yeter ra rahman amin amin aminnn allah rrazı olsun kardeşim
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Ya Rabbi, bedenimin zayıflığına ruhumun güçsüzlüğüne Senin kudretin karşısındaki hiçliğime acı...
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.