cuma akşamı gene ganyana gitmişti bende yine gittin diye küser gibi yapmıştım. dünde kumar ıoynadığı arkadaşları geldi sabah 10 da öyle bir gittiki önüne geçtim çok hastayım beni bırakıp gitme dedim gözü bile görmedi yine gidersen herşey mahvolacak dedim vurdu bana ,evliliğim yıkılıyor hafta sonu çok kötüydü evden gitti. dönmeyecekmiş mesaj attı herşey bitti diyor. Şaşırdım kaldım dua edermisiniz ne yapacağımı bilmiyorum dostlarım
Evliliğim Yıkılıyor Kurtaramadım
(21 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH'IM GÖNLÜNÜZÜ FERAHLATSIN 21 BESMELE BENDEN SİZE
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
canim arkadasim cok zor durumdasin biliyorum.ayuce mevlam yar ve yardimcin olur insallah.ey yuce rabbim sen gorulmeyeni goren duyulmayani duyansin.cok degerli gul arkadasima gonul ferahligini nasip eyle ve onu sikintilarindan arindir.ve ona hayirlar nasip eyle.ve yeni yilin ona saglik mutlulukve afiyet getirmesini nasip eyle(amin)
Rabbim katından hayırlar ihsan et
bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz işlerimizn sonunu hayır eyle
Rabbim tez vakitte selamet ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ne okumalıyım ne demeliyim bilemiyorum üzgünüm ve elimden geleni yaptığım halde o alışkanlıkları yüzünden eziyetlerinmnden vazgeçmiyo. nasıl dua etmemliyim ne demeliyim
slm ablacım rabbim yardımcın olsun bence içten gele gele allaha yalvarmaktır.en etkili dua gece yarısından sonra abdest alıp iki rekat namaz kıl ve içten ne geliyorsa ağlayarak duanı et inan allah duanı kabul eder rabbim gönlüne göre verir inşallah aminnnn
canabı hakkkk onu ıslah etsin.....cok üzüldm canım kardşmm..cokkk...nediye dua edelim...onuda bilmyirm...artık onun ğeri dönmesi senin üzüntüne üzüntü katmaktan başka bişey yapmaz..biz kullar caresiziz bu aşamada ..rabbim onu nasıl biliyosa öyleyapsın..ıslah etsin yola soksun..cok üzüldmm cokkkkk..allah yar ve yardımcn olsn..rabbim hepsini görüyo..onun başına öylle bir felaket verir ki...sabrettt..
aminnn amin aminn rabbim onu hidayete ermesine sebeb olacak musibeti başına versin o musibetde hidayete kavuştursun onu ne deyim rabbim cüretimi bağışlasın bu şekilde çok dua ediyorum bu duama amin deyin
amin amin amin
rabbim yar yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
amin.Allah kabul etsın dualarını.
Yarabbim kardeşiizin tüm sıkıntılarını gider. Kalbine ferahlık ver. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YÜCELER YÜCESİ RABBİM ne olur kardeşimizin eşine merhamet ver.İnşallah kardeşim inşallah Rabbim yuvana tez zamanda huzurlar,hayırlı geçimler versin.Ya Sabır,Ya Sabır.
Eşinin yüreğine Rabbim kendi sevgisini ve senin sevgini versin inşallah.Yaradan yardımcın olsun.Evinden,eşinden ve senin üzerinden Rabbim sevgisini,merhametini,bereketini eksik etmesin inşallah.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim, hakkınızda hayırlar nasib etsin, amin amin amin
allah herşeyi gören işitendir allah sana ve eşine yardım etsin hakkında en hayırlısını versin. yarabbi müslüman kullarına yardım et dermansız dertten imansız kalpten sen koru yarabbim amin
amin................
rabbim yardım etsin inşallah hatasını anlar diyecem ama size dönmesi iyimi olur kötümü bilemiyorum.rabbim hayırlısı neyse onu nassip eylesin...18 yıl önce gönderildi # -
amin allah yardımcın olsun dogru yoldan ayırmasın bizleri inşallah ya fettah okudum 100 adet
allah hakkında ne hayırlısıysa onu versin rabbim
SEVGILI ARKADASIM RABBİM ESINE HIDAYET VERSIN TEZ ZAMANDA KOTU ALISKANLIKLARDAN KURTULMASINI NASİP ETSİN ISALLAH YUVANDA DAHA MUTLU VE HUZURLU GUNLER YASAMAYI RABBIM NASIP EDER GONLUNU FERAH TUT BIR DUA DOSTU OLARAK DUALARIMDASIN ALLLAH EMANET OL
ALLAH İNSALLAH DOGRU YOLA DÖNDÜRÜR YUVASINA SAHİP CIKAR İNSALLAH ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN AMİN
AMİN :( LALEGÜL NERELERDESİN İNSALLAH RABBİM EŞİNE HİDAYET VERİR AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.