DUA DOSTLARIM ÇOK SEVDİĞİM BİRİ SONU OLMAYACAK Bİ İŞLE Bİ KIZA KAPILDI. AİLESİNİ İŞİNİ VE ÇEVRESİNDEKİLERİ KAYBETMEK ÜZERE HERKESİ ÇOK ÜZÜYOR
HİDAYETİ DOĞRUYU BULMASI GÖNLÜNÜ AKLINI O KIZDAN ALMASI İÇİN DUANIZI İSTİYORUM
1FATİHA OKUR MUSUNUZ DOSTLAR ?
YARDIM DOSTLARIM
(21 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BİR FATİHA OKUDUM CANIM AMA ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN UNUTMA HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR
18 yıl önce gönderildi # -
fatiha okudum. rabbim doğruluğu ve hayırlısını göstersin amin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim tüm yanlış yoldaki kardeşlerimizi doğru yola ulaştır. İmanları dinleri üzerinde sabit kıl. Yar ve yardımcıları ol. Onlara Hz. Adem'in tövbesini nasip et. Bir daha yanlış yollara saptırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübheneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
amin Allah razı olsun inşallah
Arkadaşlar ankarada cezaevinde yatan kız arkadaşım var 6,5 sene yatıcak istanbula sevk gelmesi biranönce birbirimize kavuşmamız bir af çıkması cezasının inmesi hayırlısıyla evlenmemiz için sizden Allah rızası için bi duada ben isterim hepinizden Allah razı olsun
Dua ekliyorum sizde okursunuz
Resülullah Efendimiz, Imam Ali (Kerremallahü Vecdehü)'ye soruyor:
Sizi, ömrünüzün uzun olmasi sevindirir mi?
Sizi, rizkinizin bol olmasi sevindirir mi?
Sizi, sohbette kalmanız sevindirir mi?
Sizi, düsmanlariniza gâlip gelmeniz sevindirir mi?
Sizi, süi hâtimeden kurtulmak (son nefeste imanla gitmek) memnun eder mi?
Elbette eder.Öyle ise aksam ve sabah su duayi üç defa okuyunuz:
"Sübhâna'l-lâhi mil'el mizân ve müntehe'l-ilmi ve meblega'r-rizâ ve zinete'l-arş." Bu duayi her sabah ve aksam üç defa okumaya devam etmelidir. Ömrün uzun ve me'sud olmasi, imanla ölmek, kabir azabindan kurtulmak, Sirat köprüsünden geçmek ve cennete vasil olmaya vesile olur.
Mânasi: Mizanin dolusu kadar, ilmin sonu kadar, Allah'in razi olacagi kadar ve arşın
agırlıgı kadar, Allah'i (c.c.) tesbih ederim.ALLAH KABUL ETSİN..
Sitede olan ve olucak olan herkes için dua okudum arkadaşlar Allah hepinizin dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin
fatiha okudum allah dogru yoluna cevirsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN YELİZ KARDEŞİM
okudum rabbim yardım etsin
ALLAH YARDIM ETSIN.TEZ ZAMANDA KAVUSTURSUN SIZI.DUALARINI KABUL ETSIN.AMİN.
Sevda ve yusra Allah razı olsun
Malik bin Yesar'dan rivayet edildiğine göre Resulullah(sav) şöyle buyurdu:
“Her kim sabahladığında üç kere: "Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim (Kovulmuş şeytanın şerrinden hakkıyla işiten ve her şeyi bilen Allah’a sığınırım).” Dedikten sonra Haşr suresinin sonundan üç ayet okursa, ALLAH'U TEALA o kişiye akşama kadar duâ etmek üzere yetmiş bin melek görevlendirir. O gün ölürse, şehit olarak ölür. Akşamladığında bunları okuyana da aynı derece vardır.
Ahmed b. Hanbel, Müsned, 5/26.Haşr suresinin son üç ayeti:
Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.
Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.
Huvallahul halikul - bariy-ulmusavviru lehul'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiymu.
Meali:O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan Allah'tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân'dır, Rahîm'dir.
O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah'tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağıi, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah'tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır.
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir…
ALLAH KABUL ETSİN...18 yıl önce gönderildi # -
Okudum.Allah yardımcın olsun ve kavuştursun.
Allah razı olsun sara
1-Hz. Hasen (R.A)'den rivayet edilmiştir: Semure bin Cündüp: "Sana bir hadis söyleyeyim ki, onu Resulullah (S.A.V)'dan, Hz. Ebu Bekir'den ve Hz. Ömer'den defalarca işittim.” dedi. Ben de söyle dedim. Dedi ki:
"Her kim sabah akşam:
'Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut'imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.
'MANASI.(Allah'ım sen beni yarattın,,sen hidayet ettin,,sen doyurursun,,sen su verirsin,sen öldürürsün ve sen diriltirsin)
der de bir şey isterse muhakkak Allah ona istediğini verir."
Resulullah (S.A.V) şöyle buyurdu: "Allah bu kelimeleri Musa (A.S)' a da vermişti. Musa (A.S) bu kelimelerle her gün yedi defa dua ederdi. Allah' tan ne isterse, muhakkak Allah da ona istediğini verirdi." (Taberani)2-700 bin salavat degerinde salavat
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
Hz. Fatıma buyurmuş: Bir kimse bu salavatı bir kere okursa denizler mürekkep, ağaçlar kalem olsa bunun sevabını yazmakla bitiremez.
Allahümme salli ala men ruhuhu mihrabül ervahı vel melaiketi vel kevn. Allahümme salli ala men hüve imamül enbiyai vel murseliyn. Allahümme salli ala men hüve imamü ehlil cenneti ibadillahil mü’miniyn.3-Bu duayı okuyana iki milyon sevab verilir okunuşu
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikelehü ehaden sameden lem yelid, ve
lem yûled ve lem yekün lehü küfüven ehad ."
MANASI:
Allah'tan baska hiç bir ilâh (ibadet edilecek) yoktur. O tekdir, esi
ortagi yoktur. Birdir, her türlü ihtiyaç için basvurulandir.Dogmamis ve dogrulmamistir.Ve onun hiç bir dengi benzeri yoktur. Ve asla olamaz da.ALLAH KABUL ETSİN...
sara kardeşim allah razı olsun yazın için banada yollamışsın co sevindim duada buluşmak güzel sanıırm seninde sıkıntın var mevlam tez zamnda senide diğer müşkülü olan arkadaşlarınmın kardeşlerim,in dualarını kabul etsin inan bend ekaç aydır bekliyorum duadanbaşka elimden bir şey gelmiyor benimki kimsenin yasadığı bir sey olmasa gerek veya vardır ben bilmiyorumdur insanların genelde sorunları aynıdır sadece sekiler ve rollre farklıdır yuce mevla kaldıramıcamız yuk yuklemezmiş ama inan bazen bu omzundakini tasıyamıyorum
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
okudum inş. arkadasın için hakında hayırlısı olur
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
Bende bır fatıha okudum Allah ınsallah dogru yolu gosterır hepsıne aılesıne arkadasına ve sasırtmaz .Dogru yolu bız tam olarak goremedıgımız ıcın yanı bazen dogru yollar bize dogru gozukup aslınd aynalıs oldugu ıcın hayırlısını ıstemek lazım belkıde hayırlısı o kısdır.o yusden Allah o aıleye huzur sabır guc nasıp eylesın ve dogru yolundan sasırtmadan bır an evvel tez zaman da aıle sadetıne kavussunlar ınsallah.Amin Amin.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.