Canım kardeşim .dualarımdasın tüm dua dotlarıyla beraber,kardeşimde okudu mesajını oda sana dualar ediyor.Ne olur üzülme.Rabbim Yüce Allahım senin değerini bilecek senin gözünü aydınlatacak eş bağışlasın sana inşallah tez zamanda tüm dua dostlarının bekarlarınada Rabbim tez zamanda hayırlı eşler versin inşallah.İnşallah dualarımız Rabbimizin katında makbul olur.Rabbim yüreğimizden kopan,bazen duygulanarak,bazen ağlayarak,yazılarını okuduğumuz kardeşlerimizin dualarına amin deyişimizi duyar inşallah.Dualarımdasın bende biliyorum senin dualarındayım ve bir çok kardeşimizin.İnşallah Rabbimizden gelen her hayra muhtacız hepimiz.İnşallah dualarımız kabul olur ve burada paylaşırız.Amin.Ya Rabbim kabul eyle .Canım kardeşim Rabbim yüreğine serinlikler ,huzurlar versin inşallah.Amin.
rabianurdan değerli kardeşine (zezimize)
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN canim benim güzel melek ..aglayarak okudum..cok mutlu oldum iyiki varsiniz kardesinide senide kucaklar öperim...duana yanan yüregimle amin diyorum....daha ne diyim gönüldostlarim,duakardeslerim,dua meleklerim.iyiki varsiniz..caresizligime ve yanlizligima sessizligime sigindigim Rabbim sizi bana destek yapiyor..iyiki varsiniz Allah sizden razi olsun ..Allah ettiginiz dualari duysun ben günahkar ve nacar kulunu sizin yüzüsuyu hürmetinize sevsin.Tek istegim bu....gözümün yasindaki duasin Rabiam..saolasin...saolsinn kardesim..Evin,ailen sevdiklerin Nurla dolsun.Herkese selam ederim büyüklerin ellerinden öperim ..duamdasiniz.........yüregimde.
Butun dualarınıza yürekten amin dıyorum.ZEZ ablacım Allah gönlune ferahlıklar versın.yürek yangını sondursun inşaallah.yüzünü ebediyen guldursun.yanlızca Allah askı için dokulsun gözlerınden yaşlar.Rabbim dünyada da ahırette de mutluluklar nasıp etsin.Rabianur'un da ettıgı bu guzel duaları kabul etsın ve onun da gönlünden gecen muratlarını nasıp etsın.Yenı yılınız hayırlarla gelsın,mutluluklar getırsın sizlere, evlerinize...dualarımdasınız inşaallah.
yusram canim kiz kardesim...gönüldasim...Allah sendende ve güzel yüregindende razi olsun bu gece hepimiz icin dualar edecegim.Güzel yürekli meleklerim.....yaradan sizi ne güzel yaratmis ...kendisinin güzelligini sunmus varliginizda..Sizi yaradana kurban olayim...yolunda kalayim..cennetinde selamlasmak dilegiyle....canim kardeslerim.Minigim kücük kizkardesim.Allah yar ve yardimcin olsun..Nuruyla ödüllendirsin seni.iyiki varsin ..iyiki tanidim seni....iyiki ...duayla kal...dualarimdasin.
Dün akşam mesajını okuduğumda okadar duygulandım ki,rüyalarımdada dualarımdaydınız tüm dua dostlarıyla beraber zez kardeşim,arada uyanıyordum dualarıma devam ediyordum.İnşallah Rabbim tez zamanda huzurlar versin ,inşallah inşallah Rabbim tüm dualarını hayırlısı ile katında makbul eylesin,tüm dua dostlarıyla beraber.Burada inşallah hayırla olmuş dualarını,mutluluğunu ağlayarak paylaşırız,şükür duaları ederiz Yaradanımıza.Sevinç gözyaşları dökersin inşallah,Rabbim tüm sıkıntılarına,üzüntülerine ,tez çareler versin,Rabbimin razı olduğu kullarından olursun inşallah.Yusra kardeşim inşallah seninde Rabbim Hayırlısı ile tez muradını verir,inşallah Rabbimin izniyle eğitimine devam edersin.Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun.Amin.Amin.Amin.
Allah razı olsun.ettıgın guzel dualar için sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum sana.inşaallah dualrınızla devam edeceğim egıtımıme.yapılan haksızlığın farkında olmalarına ragmen yanlış yolda olduklarını ıtıraf etmelerıne ragman hala aynı seyde kararlılar.bir turlu ikna edemedım,Rabbim güç versin bana cok muhtacım dualarınıza.sizin gibi dostlarım olduktan sonra dualarıyla yardım ettıkten sonra içimdeki bitmeye,solmaya yakın olan umudum yenıden yesermeye basladı.Rabbim razı olsun sızden.cennetıne kabul etsın sızın gibi güzel gönullerı.amin.
Allahım beni sana yaklaştırmak için vesileler kıldigin tüm dua dostlarimdan ,meleklerimden ve kizkardesimden razi ol.Biz seni cok seviyoruz sende bizi sev Allahım bize öyle bir ilim ile amel etmemizi sağla ki hep yolunda kalalim istedigin gibi güzel olalim.Hep sükredenlerden olalim...Allahim rabianurdan,annesinden,kardeslerinden ve yusrakizkardesimden burda dua dostlugunda sana cani gönülden yalvaran kalpleimizden razi ol.Bizi Nurunla ve sevginle ödüllendir..Zamanlar ver Rabbim sana sükre duralim..Sükür göz yasi dökelim...yararli ve faydali kullar olalim.Sen bize nasip et bizde bizden fayda bekleyenlere yardimci olalim...senin yolunda ..senin istedigin gibi hamd ve sükürle kalalim.Sükürler olsun ki Rabbim su en karanlik en sessiz cigliklari icime attigim dönemlerimde belkide yüzünü bu dünya gözüyle görmeyecegim güzel kullarindan dualara nail oluyorum..Bunun icin sana sükürler olsun..Rabbim..sen ne büyüksün..Lailaheillallah......
Sizlere bu gün kenzül ars ve ismi azam dulari okuyacagim Allahin izniyle insallah ..dualarimdasiniz,,güzel melekler.Allah sizden razi olsun.Allah her iki cihandada sizi sonsuza kadar sevsin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun.kendı derdını untup bızler için dualarda bulunuyorsun.Rabbim bütün güzellıklerı nasıp etsın sana.inşaallah sende dualarımızdasın.yüzlerinizi görmemiş olsamda gönlünüzün güzelliğini görüyorum burdan,yanımdaymışcasına hissedıyorum sizlerı.Rabbim'in izniyle burda olmayabılır ama cennetınde bulustursun bizlerı.amin amin amin
Yusram , yüregimdeki kizkardesim güzel yürekli bacim...minigim..Allah senden razi olsun hanene huzur ,mutluluk ve anlayis doldursun...Sevgi ve ilgi yüreginden avuclarindan eksik olmasin...Allah sevgisini icinden hic almasin...seni daha fazla zorlamasin ...gönlünün dilegini tez vakitte sunsun...Mucizesini göstersin...Her iste bir hayir vardir...sabir yüregimdeki kizkardesim sabir ....Nurlu yüzün gülsün.Amin.
Rabbim dostlukları daim kılsın. bize rabbimizi hatırlatan dostlukları...Amin!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.