Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah'ım
keremin ve rahmetin ve kudretin ve azametin ve nurun hakkına
günahlarımızı bağışla
yanlışlarımızı düzelt
eksiklerimizi tamamla
hatalarımızı affet
kötülüklerimizi iyiliğe çevir
rızıklarımızı bollaştır ki kötülere muhtaç iyilere mahcub olmayalım
bize verdiğin rızıkları bereketlendir ve şükrünü nasib et
rızık kaygısıyle bize farz kıldığın ibadetleri ihmal etmememiz için bize yardım et
rızık kaygısının bütün güzelliklerimizin önüne geçmesine izin verme
işsizlerimize ve borçlularımıza bereketli rızık kapıları aç ve ummadıkları yerlerden yardımlarını gönder
Senin herşeye gücün yeter
bir şeye ol dedin mi oluverir
mülk senindir
hamd sanadır
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
Allah'ım rızıklarımızı bollaştır.........(cihan)
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin...Allah razı olsun...
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim yazın cok güzel günahlarımızı biliyoruz ama nne yapabiliyoruz öyle acizizki kardeşim ama rabbim büyük affedendir her kesin bizleri unuttuğu su günde mevlamız yanımızda kardeşim bu siteyi tam olrak bilmiyorum kardeşlerimle bu sitede sizlerel nasıl bulusabiliyoruz rabbim seninde yar ve yardım cın olsun kardeşim evet dua dostluğu buan suan öyel ihtiyacım varki bilsemki rahmanım affedecek oaqn boynum kıldan ince öyel yoruldum ki hayattan ama mevlam olmasa suan coktan yok olup gitmiştim bu çirkef dünyanın yanlışlarında mevlam bizleri saptıranlardan eylemesin rızasını gözeten kullalrından eylesin kardeşim allaha emnanet ol
amin allah razı olsun cihan abi inşalah yeni yıl hepimize hayırlı olur
ey yüceler yücesi ALLAHIM senin herşeye gücün yeter,herşeyin sahibi sensin sen bizleri kimselere muhtaç etme,sen yoktan var edensin sen anamı,babamı ve kardeşlerimi zalimlerin zulmünden koru.ben çok uzaklardayım ,onlara her an ulaşamıyorum.sana yalvarıyorum.yüce Allahım sen onları insanların şerrinden onların kötülüklerinden koru.AMİN.AMİN .AMİN.
Allahım 2008 yılının bizler ve bütün müslümanlar için sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.amin
Yâ Allah, yâ Hû, yâ Rahman, yâ Rahîm, yâ Hayy, yâ Kay-yûm, yâ Ze'l Celâli ve'l İkram.
Amin.Amin.Amin.....................18 yıl önce gönderildi # -
Amin
yüce rabbim,içimdeki sıkıntıdan kurtulamıyorum.sen beni bu sıkıntıdan kurtar allahım.Amin.
Allah sıkıntıda olan tüm kullarının yüreğini hoş yolunu aydınlık eder inşallah.
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN DUA KARDEŞİM ALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUANI KABUL EYLESİN VE YENİ YILINI HAYIRLI SAĞLIKLI VE BEREKETLİ NASİP EYLESİN ALLAHA EMANET OLUN
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALAHIM ŞU ACİZ KULLARININ DUALARINI DİLEKLERİNİ KABUL ET AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
Bismillahirrahmanirrahim
AMİN AMİN AMİN .
rabbım sen her şeye kadırsın.
sen bızı sıkıntıda darda maddı manevı cıkmazda bırakma ALLAHIM.amın18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.