Allahım.yıllardır,çoçuklarıma söz verdim.size araba alacağım.ne zaman niyetlensem,bir sorun çıkıyor.geçen yıl almaya karar verdim.sakatlandım.iki ay yattım.ne zaman araba almaya niyetlensem bir sorun çıkıyor.Allahım sen hayırlısı ile çoçuklarıma bir araba almayı nasip eyle Bu mesajı okuyan dostlar sizde dua edin.amin.
KISMET OLMUYOR,
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
abicim sen konyalı mısın? mevlana dostu ya?
18 yıl önce gönderildi # -
demek hayırlı değil çocukların azar gelmesin en sonunda dikkat et hayırlısnın iste araba istmem bence
rabbim sana hayırlısını versin inşallah
benimde böyle sorunum var bir şey alamıyorum
her zamanda inşallah derim ama birşeyi atlıyorum herhalde
allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
Allahım kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip eyle. AMİN AMİN AMİN
RABBİM SANA HAYIRLIYSA ARABAYI NASİP ETSİN KARDEŞİM
slm kardesim neden dert ediyorssun belki o araba onlara hayirli gelmeyecek sen dua et Allaha birak dünya derdi icin kafani yorma hic birevlad anaba baba icin kendine sikinti etmiyor sen ve ben bizler günahlarimiza dua edip af diliyelim araba icin aglamayalim
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
HASRET555; ÖYLE DİYORSUN HAKLISIN AMA NEFİS VARYA HERŞEY İSTİYOR.RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİ İSTEKLERİNİ HAYIRLISIYLA VERSİN AMİN.
benim mesajımı,okuyup,dua eden bütün dostlardan Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.