slm arkadaslar benim sizden dua ihtiyacim var oglumun yapacagi is planinda ve bütün karisik islerinin yoluna girmesi icin hacca en yakin zmanda beraber gitmemiz icin üc ihlas ve bir yasin okunmasini bekliyorum cümlenize saygi selamlar Rabbim yardimcimiz olsun amiiin fatma yzar adina dua bekliyoum ve cocuklarina tüm müslümana darda olana
slm arkadaslar
(7 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bayan arkadasimin hidayeti ve ailemde maddi cikar icin herseyini unutmuslara sizden dua bekliyorum emine engin icin özellikle hidayeti icin dua bekliyorum allah sizden razi olsun
18 yıl önce gönderildi # -
Allah hidayete erdırır inşaallah arkadasınızı.Rabbim sizi bütün belalardan korusun.Melekleri korunmanız için görevlendırsın,maddi ve manevı sıkıntılarınızı gıdersın.amin amin amin
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
slm cok sagolun Allah sizinde sıkıntılarinizi yok etsin en güzel icten samimi dualara nasip etsin
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
slm tsk ederim ben bu gece rüyasini gördüm Allah razi olsun seninde ne muradin varsa rabbim yardimcin olsun kardesim bu sitedei tüm kardesleriminde duasini yaradan tez zamanda kabul etsin amiiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.