çok kıymetli arkadışm neziha ablacım eşi yıllar önce vefat etmiş 2 çocuğuyla beraber yaşamkta maddi sıkıntı çekmekte ona dualarınızı esirgemeyin allah rızası için çok borcu var evide kira rabbim sizin dualrınzla ona yardım etsin o çocuklarının yüzü suyu hürmetine.
merhaba dua dostlarım size yeni dua dostu getirdim buyrun tanışın(sevda)
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldin ablacım. Rabbim dostluğunu daim etsin inşaallah.
***Yarabbim neziha ablanın tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Kalbine ferahlık huzur ver. Yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
18 yıl önce gönderildi # -
bend ediyorum neziha ablacım rabbim seni kurtarack
1 kenzül arrş okudum senin için
buraya mucizemize hoş geldiniz
dilerim Mevla da size mucize kapılar açar ve kurtulur refaha erersiniz18 yıl önce gönderildi # -
kuraban oldum meval peygamber efendimizi hurmetien ablacım yardım cın olsun zordur insanın tek basıan coçuğuyal ayakta durması am mevlam kimsesizlerin sahibidir o dulu yetimi darada bırakazm allah yardım cın olsun ablam benim
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
Hoşgeldin kardeşim.
Neziha ablanıza da Allah yardım etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.