BEN İKİNCİ DEFADİR YAZİYORUM.İLK DEFASİNDA COK KOTUYDUM.TÜM UMUDUM TÜKENMİSDİ.ARKADAŞLAR ONU ÇOK SEVİYORUM.AMA ONUN BAZI AİLE PROBLEMLERİ OLDUGUNDAN AYRİLDİK.LÜTFÜN DUALARİNİZDA BENU DE UNUTMAYİN.BİLMİYORUM NE KADAR DOGRU "ALLAHİM ONU BENİM İÇİN HAYİRLİ ET,ONDAN BAŞKASİNİ KARŞİMA ÇİKARMA" DEMEK.LÜTFEN EGER DOGRU DİYİLSE SÖYLEYİN.
İNŞALLAH YÜCÜ RABBİM HEPİMİZİN DUAMİZİ KABUL EDER,MUTLULUK NASİBİMİZ OLUR İNŞALLAH
LÜTFEN TÜN AYRILANLAR İÇİN VE BENİM İÇİN DUA EDİN
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim her zaman hayırlı olanı istemek lazım. Onun için bende senin için hayırlı olan için dua edeyim inşaallah.
Yarabbim samire kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı olanı kalbine kabul ettir. İyi insanlarla karşılaştır. İki cihanda yüzünü güldür. Rızandan yolundan ayırma. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB17 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sana ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
17 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar sag olun.insallah o geri doner ve ben de yeni DUA DOSTLARİMİ müjdelerim.İNŞALLAH TANRİM hepimizi sevindirir.AMİNNNNNNNNNN
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.