İçim huzursuz, eskisi gibi dua edemiyorum.. Ama etmek istiyorum rabbimi unutmamak.. Nasıl yakınlaşacağım tekrar bana dua edin ne olur kopmayayım dopğru olanlardan namazlarıma ihlasla devam edebileyim dualaırmı edebileyim hatimlerimi yapabileyim :(
Dualardan koptum sanki..
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ya Allah!
Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için 'lailaheillallah' ı,
Her keder ve üzüntü için 'maşa'allah'ı,
Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı,
Hayret verici her şey için 'subhanallah'ı,
Her bir günah için 'estağfirullah'ı,
Her darlık için 'hasbiyallah'ı,
Her musibet için 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun'u,
Her bir kaza ve kader için 'tevekkeltu alellah'ı
Her bir itaat ve isyan hareketi için 'la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim'i, hazırladım.
Ey Rabbım! Bize arttır da eksiltme, bizi şereflendir de hor ve hakir kılma, bize ver de mahrum bırakma, bizi seç de üzerimize ihtiyar etme.
Dua dostlarimdan razı oluver dualarimizi kabul eyle. Ey Kerem sahibi! Ey esirgeyenlerin en merhametlisi! Duamı kabul eyle. Hamd alemlerin Rabbın'a mahsustur.Allah sana güc versin yeniden dostum.Banada :-((
18 yıl önce gönderildi # -
Artık kendimi kendime karşı bile öyle samimiyetsiz hissediyorum ki boş günahkar bi insan, iki cümleyi bile bi araya getirirp toparlayamaz oldum ..
gecer...la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim'i oku kardesim..bazen dünya yasami bizi cok eziyor...bunaliyoruz ,gücsüzlesiyoruz...yeniliyoruz...bende sen gibiyim kardesim..ne yerdeyim ne gökte bitki gibi kaldim...ama düzelecegim ....ya Safi..ya Safi...ya Safi.....senin icin ya Vedud cekiyorum simdi .....
La havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim.....................
EVET İLLAKİ GEÇER.. GEÇER CANIM SEN İYİ Bİ İNSANSIN.. KENDİNDE Bİ SAMİMİYETSİZLİK HİSSETMEN ŞEYTANIN OYUNU AMA SENİN BUNU İTİRAF ETMEN ZATEN ÖYLE OLMADIĞINI GÖSTERİYOR. ALLAH HER DAİM YANINDA OLSUN ÇOK AZ GELİR OLDUN DAHA ÇOK UĞRA ÖZLETME KENDİNİ.ALLAHA EN EMİN'E EMANET OL
EUZU BIKELIMETILLAHI-L TIMETI MIN SERRI MA HALAK(YARATTIKLARININ SERRINDEN ALLAH'IN SONSUZ KELIMELERINE SIGINIRIM)VE YAALLAH DEYIP NAMAZINA BASLA.EGERKI BASLAYAMIYORSAN OYLECE OTURUP DERINLERE DALIP KAFANI BOSALTIP RAHATLA VE DUSUNCENDE YANLIZCA YUCE MAVLAMIZ VE ALLAH'IN HABIBI SEVGILI IKI CIHAN SERVERIMIZ(S.A.A)OLSUN.INSALLAH YUCE MEVLAM SENIN ICIN HAYIRLARI ACAR.KAL SAGLICAKLA ALLAH'A EMANET OL.
bunu fark temn ve bundan rahatsız olman bence senın ımanın hala yerınde oldugunu gosterıyo.Allah dınını kalbın uzerıne sabıt kılsın.Amin
RABBİM KARDEŞİMİZİN YARDIMCISI OL !
ONU DOSDOĞRU YOLUNDA SABİT KIL. CÜMLEMİZİ DE.
1 fATİHA
amin!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH hepinizden razı olsun. Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.