S.A. Arkadaşlar , bende kilitlenmiş sıkıntılara takılmış durumdayım.Tesadüfen bu siteyi ve dualarınızı gördüm ve hemen aranıza katılıp dualarımı dualarınıza eklemeye karar verdim.En kısa zamanda feraha kavuşabilmem için bana da dua edermisiniz? ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
DUANIZA İHTİYACI OLAN YENİ ARKADAŞINIZ
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SEN EGER İYİLERİN RABBİYSEN KÖTÜLER KİME EL AÇSIN SENDEN BAŞKA KİMSE YARDIM EDEMEZ OZAMAN BANA MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME YARDIM ET DOGRU YOLDAN ÇIKARMA KALDIRAMAYACAGIMIZ DERT VERME SANA İNANDIM SANA GÜVENDİM SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR AÇILAN ELLERİ GERİ ÇEVİRME ALLAHIM. DERMANSIZ DERTTEN İMANSIZ KALPTEN SEN BİZİ KORU YARABBİM amin
18 yıl önce gönderildi # -
Hosgeldin nur16 ....Rabbim yar ve yardimcin olsun...ferrahlatsin ..huzur versin insallah ..Lailaheillallah,Lailaheillallah,Lailaheillallah.....
LA HAVLE... ALLAHIM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN PEYGAMBERİMİZ BİZLERE SEFEATCİ OLSUN TÜM HAYIRLI DUALARIMIZ KABUL OLSUN ALLAH SİZLERE YARDIM ETSİN AMİN LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BANADA DUA EDİN NİŞANLIMLA ARAM DÜZELSİN TEZ VAKİTTE MUTLU YUVA KURMAK NASİP OLSUN AMİN DUALARINIZA COK İHTİYACIM VAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH AMİN...
selamun aleyküm hosgeldin nur kardes RABBİM tez vakitte sıkıntılarını gidersin doğru yoldan ayırmasın insallah.
HOŞGELDİN KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIKINTILARINI SEVİNCE HAYRA DÖNÜŞTÜRSÜN İNŞALLAH.AMİN
DOSTLAR ALLAH HEPİNİZDEN TEKRAR RAZI OLSUN, DUALARINIZ HEMEN TESİRİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI BİLE , ŞİMDİDEN KENİDMİ ÇOK DAHA RAHATLAMIŞ HİSSEDİYORUM.TÜM SIKINTIDAKİ KARDEŞLERİM DE İNŞALLAH TEZ VAKİT FERAHA KAVUŞUR TÜM DUALAR HAYIRLISI İLE KABUL OLUR.
glyzl KARDEŞ İNŞALLAH İÇİNDEKİ BU İSTEK HAIYLI OLDUĞU RABBİM İSTEDİĞİ İÇİN SENDE DE VAROLMUŞŞTUR ,ALLAH SANA KOLAYLIKLAR VERSİN ÖMRÜN BOYUNCA PİŞMANLIK VERMESİN HEP MUTLULUKLAR VERSİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN ALLAH DARDA ZORDA KOYMASIN İNSALLAH AMİN
allah yar ve yardımcın olsun .Allah ıcındekı sıkıntıları alıp yerue tatlı hayrlı bır huzur koyar ınsallaha .Allahın rahmetı yardımı senın ve hepımızın userınde olsun.Sukur yaraana elhamdulılah elhamdulılah elhamdulılah
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim sıkıntılarınızı tez zamande gidersin inşallah. Bir fatiha okudum ve dua ettim sizin için.
AMİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN AMİN
KARDEŞLERİM İNANIYORUM Kİ BU KADAR İÇTENLİKLE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ TÜM DUALARINIZ MUTLAKA KARŞILIĞINI BULACAK, ALLAH SİZLERE BU İÇTENLİĞİNİZ VE DOSTLUĞUNUZ İÇİN MİSLİ MİSLİ YAKIN VE DOST OLSUN, SİZLERİNDE YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN HİÇBİR ZAMAN SOLMASIN.
hoş geldin nur16 dilerim şükürlerinle burada var olursun
dilerim muradın hayırla kabul olur amin
Allah yar ve yardımcın olsun
21 besmele benden sana sıkıntıların için inşallah18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin kardeşim meval yar ve yardım cın olsun tek yardım cımzı rabbimzi ve rulumuz ve dua dostlarından mevlam razı olsun
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNSALLAH AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.