geçtiğimiz cuma günü anneannem öldü onu hiç arayıp sormazdım şimdi kafamı DUVARLARA VURMAK İSYORUM ama ne fayda lütfen ona dua edin adın eşref lütfen ondan dualarınızı eksik etmeyin yaşarken yapamadım bari ölümünde onu mutlu edeyim lütfen arkadaşlar allah rızası için...
anneanneme 1 fatiha okur musunuz(fatma86)
(18 mesaj) (18 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
3 ihlas 1 fatiha okudum Allah rahmet eylesin,
siz de elinizden geldiğince onun adına sadaka verin ona en büyük faydayı yapmış olursunuz Allah'ın izniyle....17 yıl önce gönderildi # -
KEŞKE İNSANIN HAYATINDA"KEŞKE"LER OLMASA DİYORUZ AMA OLMUYOR.3 İHLAS 1 FATİHA OKUYACAĞIM,MEKANINI CENNET EYLESİN.
17 yıl önce gönderildi # -
1 Fatiha 3 ihlas okudum fatma kardesim Anneannenizin ruhuna yeri genis mekani cennet olsun insallah.Aamin.
3 Fatiha,3 İhlas,1 Felak,1 Nas Anneannenizin ruhuna.Rabbim kabul etsin.
Tam da ezanlar okunurken 3 ihlas 1 fatiha okudum. Allah Rahmet eylesin. başınız sağolsun.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI TÜM ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA VARSIN ALLAH SANA SABIR VERSİN ALLAH SİZLERİ KABİR AZABINDAN KORUSUN AMİN CÜMLEMİZİNKİNİ AMİN
esselamu aleyküm eyyetühel-ervahafaniyetü vel-ebdanül-baliyetü vel-azimün-nehiralleti harecet mined-dünya ve hiye billahi müminetün allahümme adhil aleyhim ravhan minke ve selamen minna... SAYIN DUA KARDEŞİM BU DUAYI KABRİ BAŞINDA OKUMANI TEMENNİ EDERİM ALLAH ANNEANNENİN MEKANINI CENNET YATTIĞI YERİ NURLA DOLDURUR İNŞALLAH ALLAH GÜNAHLARINI BAĞIŞLAR İNŞALLAH
Fatma kardeşim 1 fatiha 3 ihlas gönderdim annaneciğinizin ruhuna.Rabbim haberdar eylesin.ruhunu şad,makamını cennet eylesin.sizlere de sabır ihsan eylesin kardeşim.
3 fatiha 3 ihlas okudum rabbim mekanını cennet eylesin insallah
3 ihlas 1 fatihada ben okudum. Allah kabul etsin. Allah rahmet eylesin inşaallah.
mevlam tum vefat etmis musluman kardeslerimizi kabir azabindan korusun. 3 ihlas 1fatiha
1 ayet-el kürsi 3ihlas 1fatiha anneanneniz için makamı cennet olsun amin...
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM RABBİM KABUL EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN...
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
fatma 86 kardeşim ben de 1hayrullah kardeşin yazdığı duayı ,1 fatiha 11 ihlas okudum eşref anneanneye ve tüm dua dostlarının ölmüşlerine hediye ettim ruhları şad olsun amin inşallah allahım kabul eder mekanları cennet olsun
fatma86 kardeşim Allah rahmet eylesin,1 fatiha okudum. allah kabul etsin annenin ruhuna. sanada sabır versin canım
Allah rahmet eylesin. Amin.
3 Fatiha
33 Kelime-i Tevhid.17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.