SELAMUNALEYKUM COK DEGERLI DUA DOSTLARIM.BEN BU KONUYU COK SEVDIGIM BIR DUA DOSTUM ICIN ACIYORUM(GÜL ICIN).BEN ONDAN COK SEY OGRENDIM VE ONUN DUALARIMIZA IHTIYACI VAR.INSALLAH YENI YILLA BERABER BUTUN DUA DOSTLARIMIN SIKINTILARI AZALIR VE IKI CIHAN MUTLULUGUNA NAIL OLURLAR.ARKADASIM BU TEFRICIYELER SENIN ICIN.SEN ICINI FERAH TUT.ALLAH'IN IZNIYLE HERSEY BITECEK.ISTIKLAL MARSINDA SOYLE DIYOR MEHMET AKIF ERSOY:DOGACAKTIR SANA VAAT GUNLER HAKK'IN KIMBILIR BELKI YARIN BELKIDE YARINDANDA YAKIN.ALLAH'A EMANET OL.VE YUCE MEVLAMIZIN IZNIYLE SEN YANLIZ DEGILSIN.BIZ DUA DOSTLARIN HER ZAMAN ALLAH'IN IZNIYLE YANINDAYIZ.KAL SAGLICAKLA.
4444 TEFRICIYE
(11 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BEN TOPLAM:154 TEFRICIYE OKUDUM.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN DUA DOATLARIM
18 yıl önce gönderildi # -
BENDE SİZLER İCİN DUA EDİYORUM ALLAH KİMSELERİ YARI YOLDA KOYMASIN MUTLU GÜNLERİ TEZ VAKİTTE ÖLÜNCEYE KADAR ÖLSEKTE YENİDEN DİRİLİNCEYE KADAR YASAYALIM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN ZORDA KALANLARA ALLAH YARDIM ETSİN AMİN
amin yarabbim amin.insallah herseyin en hayirlsi olur.ben 45 tefriciye daha okudum.toplam:199 tefriciye oldu
21tefriciye daha okudum.oldu toplam 220 tefriciye.
dun ve bugun 90 tefriciye daha okudum.oldu toplam:310 tefriciye.
ayse ablamda 100 tefriciye okumus oldu toplam:410 tefriciye.
100 tefriciye okuyacagım allah yardımcısı olsun.
allah razı olsun ben (gül) görünce çok duygulandım. rabbime şükürler olsun iyiki varsınız rabbim razı olsun rabb,im sizleride sıkıntılarınızdan selamete kavuştursun inş.
allah razı olsun dostlarım necim kardeşimdende bu konuyu başlatmış . allah hepinizden razı olsun kardeşlerim çok teşekkür ederim allah dilerim bütün dileklerinizi kabul eder rabbim inş. bendinmde sıkıntılarımdan selamate kavuşmayı nasip eder
şuan tefriciye sayım 2311 oldu allah razı olsun hepinizden
inş. nasip olursa okumada yardımcı olabilirmiisniz kardeşlerim hakkınızı helal edin inş.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.