YÜCE RABBİM SENDEN SADECE VE SADECE BİZİ COOOOK SEVMENİ İSTİYORUM.
SEVGİLERİMİZİ VE DOSTLUKLARIMIZI SANA ULAŞTIRAN BİR KÖPRÜ EYLE..
BENİDE SEVDİĞİN KULUNA EŞ ET. ALLAHIM SENDEN HERŞEYİN HAYIRLISINI DİLİYORUM.
ALLAHIM SONRA NE GELİRSE GELSİN KİMDEN GELİRSE GELSİN KALBİMDE SEN VARSIN YA GERİSİ BOŞ O ZAMAN KALBİMİZİ GERÇEK SAHİBİNE VERMEYİ NASİP ET ALLAHIM KİM MİSAFİR KİM EV SAHİBİ KARIŞTIRMAYALIM.RABBİM SENİN YAŞAMAMIZI DİLEDİĞİN GİBİ YAŞAMAMIZI NASİP ET.SENLE DOLU DOLU VE SENİNLE MUTLU BİR YAŞAM VER ALLAHIM.
SADECE HAYIRLISI......***arın***
(22 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin yaradanım.Allah senden razı olsun arın ve dualarını kabul eylesın.allahım sneın ıstedgın yolu bızım ıcımızede sıtek ver o yolda yurumrk ıcın sasırtma .Sasırmıslarla karsılastırma ve karsılasırsak ne olursun onlar bıze uysun bız onlara deıl.Allah senın rahmetın ve gucun herseye yeter .Bizde yardım elnı esırgeme .Kımseye muhtac etme lutfunla ver sukur olsun verdıgın nımetlere sukur olsun bınlerce kez Elhamdulıllah
Elhamdulıllah Elhamdulıllah..Amin Amin Amin .18 yıl önce gönderildi # -
SENLE DOLU DOLU VE SENİNLE MUTLU BİR YAŞAM VER ALLAHIM.AMİN.AMİN.AMİN.RABBİM RAZI OLSUN.CÜMLE İMAN EDENLERLE BERABER RABBİMİN RAZI OLDUĞU KULLARINDAN OLURUZ İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
amin
Allah’ım!
Bizleri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle, yarına kalabilenlerden eyle, Ya Rabbi!18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizi dua kapısından ayırmasın amin amin
Amin...amin ..amin...nasil güzel bir dua bu böyle ne gercek bir yakaris...insallah amin. Allahim, Arin kardesimizin nazarinda bu yakarisini duy ve bizleride dahil eyle....
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
AMİN AMİN AMİN ALLAH BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNSALLAH.
AMİN AMİN AMİN... ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM DUANI DUAMIZ EYLESİN VE HEPİMİZİN DUASINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
rabbım hepınızden razı olsun.
onun yolundan ayırmasın bızlerı.
ve hepımız ıcın hayırlısını ısteyıp yaşamayı nasıp etsın.AMIN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BU DUAMI BU MUBAREK GUNUN HURMETINE SEVDIGIN KULLAR HURMETINE KABUL ET YA RABBI.
AMIN AMIN AMIN...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ....BİZLERİ KAPINDAN AYIRMA YA ALLAH ...
YÜREĞİNE SAĞLIK,RABBİM SENİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.
ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
BİZLERİ KENDİ YOLU ÜZRE BİR ARADA TUTSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ARIN KARDEŞİM;YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİNE 100 BESMELE KABUL EDERSEN.
ALLAH kabul etsin ağzına sağlık çok güzel bi dua allah bizi de duana dahil eylesin inş dualarınızda beni de unutmayın arkadaşlar buna çok ihtiyacım var allah hepinizden razı olsun
RABBİM sen büyüksün sen yücesin sen affedicin sen dualarımızı kabul eyle sana sığınıyoruz sana inanıyoruz sen bizi yolundan ayırma PEYGAMBERİMİZİN ve EHLİ BEYTİMİZİN yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul eyle sen tüm inananları koru RABBİM aminn aminn aminn..
ALLAHIM BURADAKI TÜM SANA İNANALARI ELLERİNİ SANA ACANLARI BOŞ CEVİRME.
MERAL ABLACIGIM RABBİM SİZDEN VE ADINI YAZAMADIGIM TÜM ARKADAŞLARIMDAN RAZI OLSUN.GÜZEL SICACIK KALBİNİZDEN OKUDUGUNUZ DUALARI NASIL KABUL ETMEM Kİ.RABBİMDE KABUL ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN DERİN KARDEŞIM.
RABBIM SIZINDE DUALARINIZI KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ZORDA KALANA İFTİRAYA UGRAYANA SUCU YOKKEN CEZA CEKENE AİLESİNDEN AYRI DÜSENE YARDIM ETSİN ALLAH ANA BABA ACISI GÖSTERMESİN ALLAH HERKEZE SAGLIK SIHHAT VERSİN AMİN BABAMA DUA EDİN ONU DÜSTÜGÜ ZOR DURUMDAN ALLAH KURTARSIN ALLAH RAZI OLSUN AMİN ALLAH BABAMA BABALARIMIZA SELAMETLİK VERSİN ALLAH HEP YANLARINDA OLSUN AMİN
amin amin amin.
Rabbim bizleri yalnız ve yalnız hayr isteyenlerden eylesin.
Rabbim bizleri kulluğuna kabul buyursun sevdirsin bize sevdiklerini, yerdirsin bize yerdiklerini.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.