ESKİ NİŞANLIMLA GÖRÜŞCEZ İNSALLAH HERSEY DÜZELİR İYİ KONUSURUZ TEKRAR BARISIRIZ ESKİSİNDEN İİ OLURUZ ALLAH RIZASI İCİN BANA DUA EDİN İŞLERİM YOLUNDA GİTSİN MUTLU YUVA KURAYIM AMİN
1GÜN SONRA ESKİ NİŞANLIMLA GÖRÜSCEM BENİM İCİN DUA EDİN (GÜL YÜZLÜ)
(48 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım ınsallah eskısınde daha sıkı baglanırsız bırbırnıze hayırlısıyla ınsallah.Amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA ALLAH VERSİN GÖZÜNDE HİCBİRSEY KALMASIN ALLAH RAZI OLSUN AMİN
Allah yar ve yardimcin olsun.... hayirlisiyla gönlünün muradi olsun...Ya Vedud ya Vedud ya Vedud....insallah.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
güzel kardeşim üzüldüm emin ol seni çok iyi anlıyorum mevlam yar ve yardım cın olsun sakın isyan etem meval kullarını denenermiş niyet hayır akibet hayır mevlama ve resulune sarıl mevla acılan eli boş cevirmezmiş ben cok üzülüyorum böyeyle ayrılanları görünce mevlam hakıkında hayırlı olanı versin eyer cok seviyorsan hayırzısız isede rahman hayra cevirsin her sey rabbimin onun bir ol demesiey le her sey yoktan var eden rabbim neye kadir değilki rabbim peygamberlerin eviliyların evliyaulllhaların hurmetien dualarımzı kabul eylesin mevlam bizleri af eylesin dünyada ve ahiretet salih kullardan eylesin insallah seviyorsan bacım dua et benim içinde dua et olurmu ALLAHA EMANET OL
Rabbim hayırlısı ise tekrar yollarınızı birleşrirsin,gönlünüze sevgiler geçimler versin inşallah.İnşallah Rabbimim merhameti,rahmeti üzerinize olsun.İnşallah kardeşim hayırlı haberlerini alırız .Amin.
Dua ettim kardeşim Allah hakkında hayırlısını versin
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ALLAH SİZİDE SEVDİKLERİNİZE BAGISLASIN TÜM İSTEDİKLERİNİZ OLUR HEM BU DÜNYADA HEM AHİRETTE YÜZÜ NURLU OLANLARDAN EYLESİN DUALARINIZ DİLEKLERİNİZ MURAD ETTİKLERİNİZ TEZ VAKİTTE KABUL OLUR İNŞALLAH ALLAH SIKINTILARINIZA DEVA VERSİN ALLAH RAZI OLSUN AMİN...
glyz kardeşim allah razı olsun tüm amin dieyn ua dostlarından
inşallah barısırsın kardesımmmmmm
İNŞALLAH ,HAYIRLISIYLA BU DÖNÜŞ BİR DAHA KOPMAMAK ÜZERE OLUR.
İNSALLAH TÜM SEVENLER BARISIR İNSALLAH ALLAHIM AMİN ELLERİMİZİ BOS CEVİRME AMİN
Rabbim muhabbEtinizi, sevginizi arttırsın inşallah.hayırlısıysa yollarınızı birleştirsin, bir dahada ayırmasın inşallah...
İnşallah herşey çok güzel olacak.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN DUA EDEN KALBİN DİLİN DERT GÖRMESİN İNSALLAH AMİN
eger çok seviyorsan ve senin için hayırsız isede Allah herseye kadir..senin için hayırlara cevirsin sen onun için oda senin için en hayırlı olan olun birbiriniz için.. insallah hersey yoluna girer..insallah.bende çok üzülüyorum ayrılanları duyunca.. bende nişanlıyımve ne olacağı belli değil..insanlar evlense bile garantileri yok evlenince ayrılmakta kötü..senin için Allahtan isteğim birleşin ve bidahada ayrılmayın mutlu olun huzurlu olun insallah.AMİN AMİN AMİN ECMAİN
ALLAH RAZI OLSUN SENİNDE YUVAN MUTLU HUZURLU OLSUN AMİN
Allah hayırlı kılsın gönlünün muradını İnşaallah!! 101 YA FETTAH okucam.Sende,çaktırmadan onun yüzüne,içinden YA FETTAH,YA FETTAH,YA FETTAH de üfle.Çaktırma ama :))
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN KAC DEFA DEMEM GEREK ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
diyebildiğin kadar...:))Allah sendende razı olsun..
ALLAH KALBİNDE OLANI VERSİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TÜM GÜZEL SEYLER SENİN OLSUN AMİN
ALLAHIM SEN HERSEYE KADİRSİN ALLAHIM İNSALLAH MURADLARIMIZA TEZ VAKİTTE ERERİZ MUTLU HUZURLU YUVALAR KURARIZ İNSALLAH SEN ZORDA DARDA KALANLARA YARDIM ET SEVDİGİMİZ İNSANLARLA GÖNÜL MUHABBETİMİZİ TEZ VAKİTTE ALEVLENDİR DİLEKLERİMİZ DUALARIMIZ KABUL OLSUN ALLAHIM
ALLAH DEDİM KALE YAPTIM
LA İLAHE İLLALLAH DEDİM KİLİT VURDUM
MUHAMMEDER RESULULLAH DEDİM MÜHÜR BASTIM
YA LATİF YA VEDUD LA İLAHE İLLALLAH YA HAYREL HALAS İMDADIMIZA YETİŞ HIZIR İLYAS AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Dua ettim kardeşim hayırlı ise Allah birleştirsin ve bir daha ayırmasın.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SENİNDE ALLAH İNSALLAH GÖZÜNDE GÖNLÜNDE HİC BİRSEY KOYMASIN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN AMİN..
Amin,amin,amin gönülden amin......Allah sizlerdende razı olsun.
ALLAHÜMME RABBENA ATİNA FİD DÜNYA HASENETEN VE FİL'AHİRETİ HASENETEN VE KINA AZABENNAR
ALLAHIM DUALARIMIZI MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜSU HÜRMETİNE KABUL EYLE SEVDİGİMLE ARAMI DÜZEL TEZ VAKİTTE YUVAMI KURAYIM ALLAHIM BENİM GİBİ ZORDA OLAN KARDESLERİMİNDE DUALARINI KABUL ET MURADLARINA KAVUSTUR AMİN AMİN AMİN ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLAHÜ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜ'L ARŞİ'L AZİM
7 KERE OKUDUM ALLAH TEZ VAKİTTE İSTEKLERİMİZE KAVUSTURSUN DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME YA MUĞNİ... ALLAHIM GÖNÜL BAGIMIZI KUVETLENDİR SEVDİGİMLE TEZ VAKİTTE KAVUSUP MUTLU OLAYIM SU MUBAREK GÜNDE ALLAH RIZASI İCİN BANADA DUA EDİN ALLAH SEVDİKLERİMİZE KAVUSTURSUN AMİN...
CANIM BUGÜN GÖRÜŞECEKMİSİN?
PAZARTESİYE KALDI İŞLERİ YOGUNMUS ARIYO AMA ANLAYAMADIM İNSALLAH ARAM DÜZELİR ALLAH YARDIMCIM OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.